Jak vypadá obsah balení Sony Ericssonu Xperia Arc? (video)

3

Zajímá vás, jak bude vypadat prodejní balení nových Sony Ericssonů v roce 2011? Pokud ano, nepřehlédněte dnešní článek. Na webu se totiž objevilo první unboxing video Xperie Arc, prozatímní vlajkové lodi výrobce.

Sony Ericsson Xperia Arc - oficiální fotografie
Tip: přečtěte si také naše podrobné preview - Sony Ericsson Xperia Arc: štíhlý Android s HDMI

Server se-first.com je celosvětově proslulý tím, že ve většině případů uveřejňuje jako první multimediální obsah (videa, fotky), týkající se telefonů značky Sony Ericsson. Tentokrát se jeho redaktorům dostala pod objektiv Xperia Arc, nový ambiciózní Android s poměrně slušnou výbavou, ve které nám chybí snad jen dvoujádrový procesor. Možná se vám zdá, že nejde o nic nového. Minimálně na našem webu jsme vám již v několika článcích telefon naživo představovali.

Čtěte: Sony Ericsson Xperia Arc v britském předprodeji (aktualizováno)

V tomto případě se ale tolik nejedná o přístroj samotný, ale nýbrž spíše o obsah balení. Uvidíte tak první unoboxing video Sony Ericssonu Xperia Arc. Pokud bychom měli okomentovat, pak snad můžeme říct, že se nesetkáte s žádným překvapením. V balení klasicky nechybí sluchátka, nabíječka, datový kabel, 1500 mAh baterie, nebo třeba 8 GB paměťová micro SD karta. Všechno příslušenství je "naházeno" pod horní přepážkou, která nese samotný telefon zabalený v igelitovém sáčku. Z celého videa nás pak asi nejvíce zaujal design krabice, ve které je telefon dodáván. Nyní už ale k samotnému videu.

Video

Zdroje: se-first.com

Diskuze ke článku
xsarahdi
asi najväčšie sklamanie je nedodávanie HDMI kábla/redukcie/, tak za tú cenu by sa tam vošiel ...NOKIA N8 je v tomto špička...
xsarahdi
asi najväčšie sklamanie je nedodávanie HDMI kábla/redukcie/, tak za tú cenu by sa tam vošiel ...NOKIA N8 je v tomto špička...
Petr Vejtasa
Petr Vejtasa
Dobrý den, máte pravdu vzhledem k přítomnosti konektoru HDMI a také vzhledem k očekávané ceně přístroje by se redukce opravdu hodila.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze