Panasonic ELUGA postupně dobývá Evropu. Kolik stojí?

Panasonic ELUGA, vytvořený specificky pro evropský trh, je rozhodně pořádným kusem smartphonu, ať už se podíváte na zajímavou konstrukci, OLED displej či tenké tělo. Přístroj se již nějakou chvíli prodává v Německu a nyní se dostává i do Británie. Zbytek Evropy tedy příjde co nevidět.

Prozatím nabízí přístroj britský obchod Expansys, a to za cenu 365 liber, tedy v přepočtu přibližně 11 tisíc korun. K mání je stříbrná verze přístroje, černá stále zůstává pouze pro předobjednávky s neurčitým datem vydání.

TIP: Nezapomeňte také na naše preview přístrojů ELUGA a ELUGA Power, stejně jako dojmy z výstavy MWC.

Za tyto slušné peníze dostanete nesmírně stylový přístroj s certifikátem odolnosti IP57, dvoujádrovým procesorem s taktem 1 GHz, grafický čip PowerVR SGX540, velkým OLED displejem s qHD rozlišením a úhlopříčkou 4,3 palce, 8 Mpx fotoaparát a operační systém Android 2.3 Gingerbread s updatem na Ice Cream Sandwich, který je prý na cestě.

Je dost pravděpodobné, že se v nejbližší době dostane přístroj i do dalších evropských zemí. Chystá se ale i vylepšený model ELUGA Power, který zvýší takt procesoru na 1,5 GHz, přidá pětipalcový HD displej a Ice Cream Sandwich již v základu. Ten si lze již předobjednat v britském obchodě Clove za cenu 480 liber, tedy v přepočtu přibližně 14 tisíc korun s daní.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze