Operátor Tesco Mobile se představí už v pondělí 20. května

Velké jméno ve světě virtuálních operátorů, britský Tesco Mobile hodlá v nejbližší době spustit své služby také v České republice. Oficiálního odhalení se dočkáme údajně už za 7 dní.

Tesco se netají svoji snahou do telekomunikačního bussinesu v ČR vstoupit už delší dobu. Doposud zde funguje pouze známá síť supermarketů. Ta je mimo jiné 4. největší svého druhu na světě a největší na domovském trhu ve Velké Británii a také v Irsku. Telekomunikační divize Tesco Mobile byla založena v roce 2003. Od té doby se po světě rozrostlo několik dalších poboček, které poměrně úspěšně působí na místních trzích v sítích operátorů jako je například Telefónica O2 (Slovensko).

Tesco Mobile ČR

Signál blízkého uvedení do provozu se ve spojitosti s dnešním představením nového virtuálního operátora Mobil.cz od skupiny Mafra a.s. objevil na Twitteru. Byl tam založen účet pod jménem Tesco Mobile ČR s podtitulkem „Virtuální mobilní operátor nabízející jednoduché a srozumitelné služby s vysokou kvalitou za výhodnou cenu.“ První Tweet je jasnou reakcí na Mobil.cz: „Tu opravdu výhodnou nabídku se zákazníci dozvědí až příští pondělí. Váš Tesco Mobile!“. Hned další příspěvky z dnešního odpoledne také ukazuje fotografii z natáčení reklamních spotů a také známou Tesco Clubcard s komentářem "Máme v ruce opravdu silné karty".

Televizní štáb ve službách Tesco Mobile připravuje reklamní spoty pro českého virtuálního operátora s pořadovým číslem 3. Fotografie Clubcard ukazuje na provázanost s obchodním řetězcem Tesco.

Zatím není jasné, s jakou nabídkou se Tesco Mobile vytasí. Vzhledem k tomu, že dva prozatím spuštění virtuální operátoři na našem trhu jsou si v tomto směru velmi podobní, je možné, že se nový hráč bude chtít odlišit, a kromě jednoho jednoduchého předplaceného tarifu představí třeba stejně, jako na Slovensku také tarif paušální. Vzhledem k výše uvedeným informacím také můžeme spekulovat o nějaké speciální nabídce ve spolupráci s věrnostními kartami v obchodech Tesco. Jakmile se objeví další podrobnosti, budeme vás samozřejmě informovat.

Další informace o virtuálních operátorech najdete na našem tagu Virtuální operátoři.

Zdroje: twitter.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze