OnePlus pořádá příští týden konferenci: čeká se představení „dvojky“

V relativně krátké době chystá čínské OnePlus už druhou tiskovou konferenci. Zatímco na první jsme se dočkali „méně zajímavých“ novinek, jako je například to, že si OnePlus můžete zakoupit i bez pozvánky, nyní se očekává představení nového telefonu.

OnePlus One
Dočká se OnePlus One v pondělí svého nástupce?

Během včerejšího večera totiž OnePlus vypustilo na sociální síť Google+ fotografii, na které je vypodoben model OnePlus One, jenž je částečně „vygumován“ a pod ním se nachází text „Čas na změnu“. Souběžně se také na oficiálním Twitteru společnosti objevil příspěvek s textem „Neustále hledáme způsoby, jak otřást technologickým průmyslem. A nyní myslíme, že je čas na změnu. Více zjistíte 1. června.“

O tom, jaké specifikace by mělo OnePlus Two nabídnout, jsme vás už několikrát informovali. Naposledy to byl únik z databáze Geekbench, jenž odhalil, že model Two pohání pravděpodobně Snapdragon 810 a 3 GB RAM. V tom smyslu, že by měl Snapdragon 810 OnePlus Two pohánět, se nedávno vyjádřil i CEO společnosti.

Dále se mluví o tom, že by společnost měla nasadit i zabezpečovací prvek v podobě čtečky otisků prstů. K představení telefonu dle dřívějších spekulací mělo dojít až ve třetím čtvrtletí letošního roku, může se tak stát, že nakonec k představení telefonu nyní nedojde a dočkáme se jiných novinek. My se však spíše přikláníme k tomu, že OnePlus „konečně“ nástupce modelu One představí, aby pomohl naplnit smělý cíl prodat v příštím roce až 10 milionů telefonů.

Zdroje: androidcentral.com, androidauthority.com, twitter.com, plus.google.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze