OnePlus Two odhaleno benchmarkem: má 3 GB RAM a „osmijádro“

28

Už brzy by čínské OnePlus mohlo představit novou vlajkovou loď – model Two. Jak je vidět, probíhá jeho testování, naposledy se totiž objevil ve známém benchmark testu Geekbench, jenž v minulosti podobně odhalil již několik přístrojů.

OnePlus One

Podle informací, které databáze benchmarku odhalila, můžeme už nyní konstatovat, že se opět bude jednat o špičkové zařízení. To, jestli nabídne tak vynikající poměr ceny a výbavy je však otázkou, neboť společnost nedávno potvrdila, že „dvojka“ bude dražší než model One.

One Plus two

Jak si můžete všimnout na screenshotu výše, telefon nabídne prozatím blíže nespecifikovaný procesor s osmi jádry na taktu 1,55 GHz, jehož výrobcem je Qualcomm. Mělo by se pravděpodobně jednat o Snapdragon 810.

TIP: Recenze OnePlus One – Vlajkové lodě, třeste se

Mezi další výbavu patří například 3 GB paměti RAM nebo Android ve verzi 5.1 Lollipop. Společnost by dokonce měla nasadit i zabezpečovací prvek v podobě čtečky otisků prstů. K představení telefonu by podle dřívějších spekulací mělo dojít ve třetím čtvrtletí letošního roku, jeho levnější sourozenec, o kterém se též mluví, má být představen těsně před koncem roku. Oba by přitom měly napomoci společnosti splnit smělý cíl prodat v příštím roce až 10 milionů telefonů.

Zdroje: browser.primatelabs.com, phonearena.com, androidcommunity.com

Diskuze ke článku
Ondrej
Zřejmě se bude jednat o podobný FAIL jako přechozí verze.
mrtvá žížala
at si to nechaj v cine mrdku number 2 beztak opet No EuLTE a opet to HW samozrejme umi... nemyslim si ze by byla evropa malym trhem pro kohokoliv. V dnesni dobe mam jen 2 adepty : kompaktni a naslapany foun - Sony Z1C, pohodovy a vybaveny : Samsung S4.
Honza Hluštík
Honza Hluštík
One Plus One mám, cca 8 měsíců: skvělá výdrž baterie, naprosto plynulý, CM 12 vynikající...LTE pásma (Praha) naprosto b ez problémů, jsme na LTE frekvencích v podstatě pořád. Navíc výtečně fotí a natáčí ve 4K. Funguje přesně tak jak má, skvěle se dá customizovat. S radostí jsem se zbavil HTC M8. Jejich minidron DR-1 je super zábavnej. Na dvojku se těším. HOWK.
Šaman
LTE ..co by jste dělali kdyby LTE neexistovalo? To by jste si honily ptaky nad HSPDA.. s max 42.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze