OnePlus Two nabídne Snapdragon 810 a bude dražší než One

26

Pete Lau, zakladatel čínské společnosti OnePlus, na sociální síti Weibo diskutoval s fanoušky o nadcházející vlajkové lodi společnosti – modelu OnePlus Two. Potvrdil například, že s největší pravděpodobností telefon bude pohánět „kontroverzní“ Snapdragon 810.

OnePlus One

Kromě toho jsme se dozvěděli také informace o cenách. Pete Lau konkrétně uvedl, že při použití špičkového Snapdragonu 810 by byla adekvátní cena 2 499 yuanů, což je v přepočtu zhruba 10 tisíc korun bez daní. OnePlus Two by tak bylo oproti původnímu model One poměrně výrazně dražší.

TIP: Recenze OnePlus One – Vlajkové lodě, třeste se

V souvislosti se společností OnePlus musíme také zmínit, že současné OnePlus One je nyní možné zakoupit bez pozvánky nebo to, že během příštího roku hodlá společnost prodat až 10 milionů kusů telefonů – napomoct by tomu mělo mimo agresivního marketingu také to, že společnost údajně plánuje hned dva modely. První představený by přitom měl být vlajkovým modelem, u kterého se očekává 2K displej, až 4 GB RAM nebo čtečka otisků prstů.

Zdroje: gizchina.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Míraa
Tak to je docela LOLek :) Škoda, že nejsou zase pozvánky. Byl by to dvojitej LOLek.
Jirka
Takže s DPH, clem, poplatky za proclení a dopravou to bude ke 13000 Kč. Teď už se dá sehnat S6 pod 15000 a na podzim, kdy by měl OnePlus Two vyjít, budou ceny úplně jinde.
R9
OnePlus si nezasluzi ziadne halo toto byl jen taky tah ono v skutocnosti len ponapchavane SD 810 3gb ram ale to su dnes uz vsetky a cena siaha na 15k cz korun a za to mate overenu znacku s lepsim designom a inovaciami
Alfonz
Myslíte si že teraz by sa oplatilo kúpiť OnePlus One? Je to dobrý mobil? A koľko by asi stála doprava do SK ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze