OnePlus chce letos prodat 3 až 5 milionů telefonů, příští rok až 10 milionů

11

Čínskému OnePlus se na to, že se jedná teprve o necelé dva roky starou společnost, vede skvěle. Ve své nabídce má sice prozatím pouze jeden telefon, ovšem už se ho stihlo prodat přes milion kusů. Nyní se ukazuje, že společnost má do budoucna skutečně smělé plány.

O tom, že OnePlus hodlá v tomto roce představit dva telefony, jsme vás již informovali. Představení dvou nových modelů by společně s OnePlus One znamenalo významné posílení portfolia společnosti. To by se dle vyjádření zástupců společnosti mělo odrazit i na celkovém počtu prodaných zařízení.

OnePlus One

TIP: Recenze OnePlus One – Vlajkové lodě, třeste se

OnePlus totiž očekává, že v letošním roce dokáže prodat zhruba 3 až 5 milionů telefonů. Ještě zajímavější je ale fakt, že v roce příštím už se má jednat o 10 milionů prodaných kusů. Co myslíte, podaří se to OnePlus se svým marketingem, kdy své produkty zpočátku prodává jen přes pozvánky, čímž zvyšuje jejich exkluzivitu? Pozitivní pro nás rozhodně je, že OnePlus nyní už oficiálně prodává i v České republice, dá se tak očekávat, že nové modely se dostanou i k nám.

Zdroje: phonearena.com, bloomberg.com

Diskuze ke článku
petr
Co je pozitivníno na tom, že se v Česku začnou objevovat mobily bez použitelné podpory LTE?! Vážně jste tak škodolibý, pane Vacovský, že lákáte na zařízení za X tisíc, se kterým se připojí leda tak na zastaralou síť EDGE?!
Lukáš
Pokud to bude taková srágora jako ten jejich první telefon, tak chtít max. můžou, ale to je tak celé. Dokud to nebude mít pásma lte co jsou i u nás a jinde, je to jen předražené zboží, které si na něco pouze hraje. Pokud budou dělat stejná alotria při prodeji jako v případě prvního modelu, tak i kdyby byl sebelepší, tak takovým šaškům své peníze rozhodně nedám.
Martin Mach
Martin Mach
Dostupné dvě pozvánky. Kdyžtak piště :)
Jaroslav Polák
Jaroslav Polák
Třeba v Praze a na Kladně je LTE 2600 nebo 1800 MHz, obě tyhle pásma Oneplus podporuje. :) Já ho třeba kvůli LTE vyměnil za Z2ku, ale člověk co se pohybuje ve městech nemusí vůbec chybějících 800 a 900 Mhz poznat. Zase to nedramatizujte. :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze