O2 nabízí dvojnásobnou odměnu za dobití a olympijskou soutěž

Dobít kredit u O2 se ode dneška začíná opravdu vyplácet, a to díky dvojnásobné odměně za tento krok. Operátor se navíc rozhodl tuto akci opepřit zajímavou soutěží o zájezd na letní olympiádu v Londýně.

O2 logo

Tip: přečtěte si také článek - Tarif pro mladé O2 Pohoda: 40 minut, 100 SMS a internet

O2 přináší uživatelům předplacených karet mimořádnou nabídku výhod. Od 5. do 15. dubna získají všichni zákazníci, kteří uplatní svůj unikátní kód získaný při dobití kreditu, najednou hned dvě odměny z programu Odměna za dobití. Navíc mají šanci získat čtyřdenní zájezd na olympijské hry v Londýně pro dva včetně kapesného a kompletní oficiální kolekce oblečení, kterou pro české sportovce připravila firma Alpine Pro.

Každý zákazník s předplacenou kartou, který si ve stanoveném období dobije jakoukoliv částkou a zadá kód na odmenazadobiti.cz, vstoupí do hry hned o dvě odměny, mezi něž patří například volné minuty a SMS v síti O2 nebo slevy na nákupy u partnerů. Získat lze také věcné ceny jako je notebook SONY Vaio nebo herní konzole PlayStation. Ze hry neodejde nikdo s prázdnou, každý kód vyhrává,.

Vyhrajte zájezd na olympijské hry do Londýna

Pokud se zákazník po dobití zaregistruje, vstupuje také do tipovací soutěže o hlavní odměnu. Tou je v dubnu letecký zájezd pro dva na olympijské hry v Londýně - včetně kapesného 200 liber a kompletní oficiální kolekce olympijského týmu od firmy Alpine Pro. V rámci velikonočního šílenství se možnost vyhrát Hlavní odměnu zdvojnásobuje. Každý, kdo si dobije, může tipovat dvakrát, a při dobití za více než 400 korun dokonce čtyřikrát.

O co se soutěží?

Ve spolupráci s partnerem Alpine Pro nabízí O2 jedinečný zážitek - čtyřdenní letecký zájezd na olympijské hry v Londýně včetně oficiální kolekce oblečení českých sportovců a kapesného pro dvě osoby. Zájezd zahrnuje leteckou dopravu z Prahy do Londýna a zpět včetně letištních poplatků, 2 noclehy se snídaní, transfery z letiště do hotelu a zpět na letiště, 3 vstupenky na sportoviště, 2 vstupy do Českého domu, drobný dárek s oficiální tematikou, asistenci průvodce, komplexní cestovní pojištění a zákonné pojištění proti úpadku CK.

Součástí odměny výherce soutěže budou i tyto tři kousky

Výherce dále získává vybavení z oficiální kolekce pro olympijské hry v Londýně. Tato kolekce vznikla na základě inspirace obrazem Dvoubarevná fuga světoznámého českého autora Františka Kupky. Užití motivu na oficiální kolekci je symbolické - propojuje svět umění, sportu a české národnosti. Součástí hlavní výhry je tedy i oficiální vybavení složené z bundy, kalhot, trička, bot, tašky, batohu, organizéru, kšiltovky, šátku 8 v 1, brýlí, peněženky, obalu na telefon, pláštěnky, hrnečku a láhve na pití, to vše pro oba účastníky. Navíc bude výherce vybaven kapesným v hodnotě 200 liber.

Zdroje: TZ O2

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze