Tarif pro mladé O2 Pohoda: 40 minut, 100 SMS a internet

1

Náš nejstarší operátor O2 oprášil svůj starší tarif pro mladé zvaný Pohoda. Staronový tarif přichází s takřka shodnými podmínkami, s jakými se s námi před lety loučil. Nově si ale k němu můžete za zvýhodněnou cenu pořídit také internet.

Telefónica tak rozšířila stávající nabídku paušálních tarifů pro mladé. K oblíbenému tarifu O2 Kůl teď navíc přibyl druhý tarif O2 Pohoda. Po provolání volných minut stojí další minuta hovoru 4,60 Kč, SMS nad rámec přijde na 1,60 Kč a MMS na 5,90 Kč. Ceny jsou tedy stejné jako u tarifu O2 Kůl, který nabízí za 250 korun měsíčně (vč. DPH) 60 volných minut a neomezené SMS v rámci sítě O2.

"O2 Pohoda s Internetem v mobilu Start je tarif s nejnižším měsíčním paušálem na českém trhu, který kombinuje volné minuty, SMS a internet v mobilu. Je to ideální tarif pro mladé, kteří chtějí být kdykoliv online a využívat výhody do všech sítí. Navíc je možné ho kombinovat s pořízením nového chytrého telefonu už za jednu korunu," říká Petr Matějovský, ředitel pro mobilní hlas a data společnosti Telefónica Czech Republic.

K oběma tarifům pro mladé lze získat O2 Internet v mobilu Start za zvýhodněnou cenu 100 Kč měsíčně, přičemž běžná cena tohoto připojení s FUP 150 MB činí 150 korun. Další velkou předností je možnost získat O2 Mobilní Internet za 200 korun měsíčně s FUP 500MB, oproti běžné ceně 300 korun. Více informací se dozvíte na oficiálních stránkách operátora.

Zdroje: TZ O2