Samsung má soutěž pro vývojáře: vyhrát lze mobil, tablet i 20 tisíc

2

Česká pobočka Samsungu ve spolupráci s eClubem ČVUT připravily pro studenty českých vysokých škol programátorskou soutěž. Vítězné týmy získají Samsung Galaxy Note, tablet Samsung Galaxy Tab 2 10.1 Wi-Fi a stipendium až 20 000 Kč. Nejlepší soutěžní aplikace se dostanou k uživatelům zařízení Samsung.

ČVUT logo Samsung logo

EClub ČVUT ve spolupráci s českým zastoupením Samsung Electronics vyhlásil soutěž pro všechny studenty českých vysokých škol, kteří rádi programují a vyvíjí aplikace pro moderní mobilní zařízení. Studenti budou soutěžit o nejlepší aplikaci ve dvou kategoriích pro tablety Samsung Galaxy Tab 2 10.1 Wi-Fi a tableto-telefony Galaxy Note. Soutěžní projekty, jejichž podnikatelský plán bude třeba obhájit před mezinárodní porotou, je možné přihlásit do 1. 11. 2012.

Čtěte také - Huawei bude stejně jako HTC spolupracovat s ČVUT

„Jako další formu podpory mladých podnikavců jsme se rozhodli vyhlásit soutěž, ve které se dají vyhrát nejen hodnotné ceny, ale také stipendium, nebo přístup na vybrané akce v akcelerátoru Node 5,“ říká zakladatel a vedoucí eClubu Jan Šedivý z katedry kybernetiky ČVUT.

Jan Vaníček, Content Manager společnosti Samsung k tomu dodává: „Do budoucna vidíme velikou perspektivu a potenciál ve využití tabletů Galaxy Note, a proto podporujeme studenty ve vývoji nových aplikací, které budou speciálně navrženy pro tato zařízení, zejména pak pro využití stylusu S Pen.“

Kromě stipendia výherci získají Samsung Galaxy Note, který patří mezi zařízení na pomezí velkých smartphonů a malých tabletů. Přístroj disponuje 1,4 GHz dvoujádrovým procesorem, velkým jasným AMOLED displejem s jemným rozlišením, který je ideální právě pro využití výše zmíněného pera S-Pen (stylus), kterým se přístroj ovládá stejně snadno, jako pomocí prstů. Více se dočtete v naší recenzi zde.

V soutěži vývojářů aplikací si vítězové odnesou tyto zajímavé kousky

Další cenou je Samsung Galaxy Tab 2 10.1, inovovaná verze původního tabletu. Přichází se silným dvoujádrovým procesorem, integrovaným GSM modulem pro hovory a posílání SMS zpráv, slotem pro paměťové karty microSD a spousta dalšími funkcemi. Více se opět dočtete v naší podrobné recenzi.

Zdroje: TZ Samsung

Diskuze ke článku
martin ferko
chtel bych mobil vyhrat dakujem
martim ferko
kdys tak prosim volejte my 604503483 dakujem chtel bych mobil

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze