Nový Skype pro plochu Windows přináší vylepšené prostředí

11

Skype je velmi populární komunikátor, který vyvíjí Microsoft a právě ten chystá vylepšení dosavadního uživatelského prostředí. To se objevilo v beta verzi a je poměrně hodně přepracováno, a právě nyní se dočkalo i finální fáze vývoje.

Microsoft redesignoval Skype pro prostředí plochy, které se očividně inspiroval Skype pro telefon. Lze vidět miniatury přátel, taktéž se zde objevil nový bublinový styl chatu. Další novinka je u sdílení souboru, pokud budete sdílet nějaké dokumenty, jako jsou třeba PDF soubory nebo soubory sady Office, tak se zobrazí jejich náhled, což umožní příjemci vidět, co vlastně přijímá.

Nový a starý Skype

Skype přinesl nové prostředí v beta verzi, ale nyní je již pomalu distribuován jako finální verze, která se dostane k uživatelům standardní cestou, tudíž i vy můžete okusit nový vzhled Skype, stačí si jen kontrolovat aktualizace.

Zdroje: blogs.skype.com

Diskuze ke článku
Petr
Tuto verzi již mám asi měsíc a půl, a nabídla se mi jako aktualizace, že bych stahoval nějakou betu o tom nevím :D
Petr Kellner
Petr Kellner
No mě to dnes nabídlo aktualizaci ale novýho vzhledu jsem se nedočkal :(
Míra
Zrovna dnes jsem musel řešit tu zhovadilo nefunkční aplikaci. Klasická situace, kdy nejde ve W8.1 přijmout hovor. Koho by napadlo, že problém vyřeší reinstalace grafických ovladačů. Mít tak po ruce někoho z MS, kdo vede tento "projekt" hned jednu schytá.
Tom
Je aktualizace i pro Win 7 ? :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze