Novou zamykací obrazovku WP 8.1 využívá první aplikace

18

Microsoft nabídl ke stažení beta verzi nové animované zamykací obrazovky Live Lock Screen pro Windows Phone 8.1 teprve minulý týden. Přestože tato funkce nefunguje ještě dokonale, už se objevila první aplikace # 1Weather, která nové Live Lock Screen podporuje a zobrazuje na něm efektní animované počasí.

Za aplikaci stojí stejní autoři, kteří vytvořili aplikaci ‪#‎1toolkit‬, která nabízí pohromadě nástroje jako pravítko, kompas, baterka, konvertor jednotek nebo měřič hluku. Na videech, které se objevily ve Facebookové skupině indických fanoušků Windows Phone, je vidět, že API nové zamykací obrazovky je silnější, než se předpokládalo a můžeme se tedy těšit na zajímavé funkce, které by mohly být významným přínosem pro celou platformu Windows Phone.

TIP: Windows Phone mají novou zamykací obrazovku, zatím jako betu

Stáhnout Live Lock Screen BETA

Zdroje: facebook.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Marek
K čemu je vlastně dobrý mít na zamykací obrazovce počasí? Zřejmě pro lidi, co bydlí v suterénu, my ostatní snad máme okna a ven vidíme, ne? Pokud jsme venku, v práci nebo kdekoli jinde, tak oblečení stejně již nezměníme. Nebo nás opravdu tolik zajímá, jak je jinde, že to musíme sledovat při každém rozsvícení displeje? :-)
Milovník chleba
Mám rád chleba
Jakub
Ja mam Nokii Lumii 520 s 512 ram a ta aplikace od Microsoftu mi skvěle funguje. Stáhnul jsem ji na mobilu ores odkaz na mobilenetu ;)
tomas
Funguje to aj na 512mb ram! Najprv si niečo o tom zistite a potom píšte..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze