Novinka Huawei Ascend G300 vstupuje na český trh

6

V druhé polovině dubna na český trh vstoupí poměrně atraktivní novinka od Huawei - model Ascend G300. V ceně do pěti tisíc korun nabídne IPS dotykový displej, 1 GHz procesor nebo 5 Mpx fotoaparát s autofocusem. Předpokladem slušné pohotovostní výdrže bude baterie s kapacitou 1500 mAh.

Huawei Ascend G300 - oficiální fotografie

TIP: Vyzkoušeli jsme nový Huawei Ascend G300: živé foto a video

Čínský výrobce Huawei začne u některých prodejců v druhé polovině dubna prodávat novinku Ascend G300 za doporučenou cenu 4 490 Kč s daní. Do své nabídky jej zařadí i tuzemský operátor Vodafone. V této třídě nabídne dotykový displej úhlopříčky 4" palce s rozlišením 480 x 800 bodů a zobrazovací technologií TFT IPS. Dotykový displej bude navíc chráněný minerálním sklem Corning Gorilla Glass.

Huawei Ascend G300 - oficiální fotografie

V hardwarové výbavě dále nebude chybět jednojádrový procesor pracující na frekvenci 1 GHz s čipsetem Qualcomm MSM 7227A a operační pamětí RAM 512 MB. Operačním systémem je Android 2.3 Gingerbread s přislíbenou aktualizací na Android 4.0 Ice Cream Sandwich, která bude dostupná v průběhu června letošního roku. Interní 2 GB paměť bude možné rozšířit o paměťové karty typu MicroSDHC do kapacity 32 GB. Pod zadním krytem je umístěna baterie vysoké kapacity 1500 mAh. Přítomna je technologie rychlého dobití, ta umožní dobití telefonu za 2 hodiny.

Telefon máme již v redakci a testujeme jej pro vás. Brzy se můžete těšit na první dojmy i recenzi.

Huawei Ascend G300 – první pohled z MWC

TZ: Huawei
Diskuze ke článku
Jirka
Dobry den,
mam dotaz, ohledne pameti RAM - neni 512 MB, dost malo??
A co baterka - vydrzi alespon den pri pouziti internetu v mobilu?
Diky
Jirka
no...ale to bylo loni...
Dexter
Můžu se zeptat na grafický čip? nikde jsem to nenašel...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze