Notifikační centrum ve Windows Phone 8.1 uniklo na videu

11

Po sérii úniků nových funkcí v chystaném Windows Phone 8.1 se na internetu objevilo video, které zachycuje v akci nové notifikační centrum. Právě po této funkci, která je obdobou té u Androidu a iOS, uživatelé již dávno hlasitě volali, a to, že Microsoft konečně vyslyšel jejich stížnosti, již nyní kvitují s povděkem. Kromě notifikací nabídne centrum i přepínače základních funkcí.

Do notifikačního centra se na Windows Phone 8.1 dostanete podobně jako u Androidu nebo Symbianu tahem prstu od horního okraje dolů. Škoda, že se v tomto případě nechtěl Microsoft příliš lišit od konkurence. Vzhledem tomu, že se domácí obrazovce tahem prstu zprava doleva dostanete do menu, opačný směr se pro notifikační centrum přímo nabízel. Je ale pravda, že by tím byl ztížen přístup k notifikačnímu centru z aplikací.

Kromě notifikací jednotlivých aplikací, u nichž si můžete v nastavení určit typy notifikací, jsou v horní části čtyři pozice pro rychlé volby. Zde mohou být například zkratky pro aktivaci Wi-Fi, Bluetooth, letadlový režim nebo například zámek rotace displeje. Tyto volby nicméně nejsou pevně dané a můžete si je nastavit podle sebe. Microsoft chystá do aktualizace Windows Phone 8.1 desítky nových funkcí a další novinky neustále unikají. Kompletní přehled chystaných novinek naleznete v tomto našem článku.

Zdroje: nokiapoweruser.com, gsmarena.com, theverge.com

Diskuze ke článku
komar006
Go, Johny! Go!
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Super :) Síce tých skratiek mohlo byť aj zo 5 či 6, ale aj tak chválim.
kleinak
Tohle chválím,ale hlavně se těším na WMC co ukáže nokia nového.
Tomastus
Krása!!! Jsem velmi potěšen. Nezdá se vám, že i animace jsou trochu vylepšeny? Mně jo. :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze