Nokia N9 nově v lesklé bílé barvě, chystá se také update

3

Výstava Nokia World je v plném proudu a k veškerým novinkám se čas od času přidávají i staří známí. Týká se to i modelu Nokia N9, který podstoupí omlazení jak z hlediska vzhledu, tak softwaru.

Nokia totiž oznámila nový přídavek do rodiny N9 v lesklé bílé barvě, který se tak podstatně liší od matných modelů černé, modré a červené barvy.

TIP! Přečtěte si o modelu Nokia N9 něco více.

Ptáte se, proč se bílá barva neobjevila v prodeji hned od začátku? Na to měl jednoduchou odpověď vedoucí marketingu Frank Zillikens, který řekl: „Výroba překrásných bílých produktů je vždy náročnější a my jsme si chtěli být jisti, že našim zákazníkům přineseme tu nejvyšší možnou kvalitu.“

Kromě nové verze oblíbeného smartphonu se mohou stávající zákazníci těšit na softwarový update, který bude ke stažení ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku. Ten nabídne mimo klasického vylepšení stability systému hlavně pohodlnější uživatelské prostředí, některé dodatky (např. ovládání hudebního přehrávače na zamknuté obrazovce nebo ukončování všech aplikací za použití gesta směrem dolů) a nově čtečku NFC tagů.

TIP: Nokii N9 máme také v redakci. Podívejte se na komentovaný videopohled a přečtěte si naše první dojmy

Zdroje: conversations.nokia.com

Diskuze ke článku
Fanda
Tak ta bílá je nádherná. Jen, aby to nedopadlo jako s modrou, která v reálu vypadá, jako levná hračka. Tohle je vážně skvělá barvička.:)
Lordík
Proč je tak nádherná, to je nefér =)) už jsem si říkal, že půjdu spíš do 800
Radim
Ta bílá je fakt pěkná.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze