Nokia N9 v bílé barvě v redakci: fotogalerie elegantní krásky

Že bílá telefonům opravdu sluší dokazuje nejen iPhone 4 v této barvě, ale také pár dalších telefonů, kterým výrobce tuto elegantní barvu nadělil. Bohužel jich je opravdu málo. Nyní tento klub rozšiřuje bílá Nokia N9, která je k dostání pouze v nejvyšší 64GB variantě. Jak vypadá ve skutečnosti?

Design Nokie N9/Nokie N800 sklízí po celém světě úspěchy a pochvalné reakce. Elegantní, čisté a minimalistické linie dělají z Nokie N9 opravdu jeden z nejhezčích telefonů na trhu. V designovém stylu Nokie N9 nyní pokračuje její sestra Nokia Lumia 800 se systémem Windows Phone a velmi podobně bude zřejmě podle prvních informací vypadat také Nokia Lumia 900.

Původní barevné varianty Nokie N9

Nokia nejdříve představila černou, modrou a růžovo-červenou variantu, přičemž všechny jsme si již v červnu vyzkoušeli a v listopadu následně vydali podrobnou recenzi. Tyto tři barevné varianty jsou vyrobeny z polykarbonátu s matnou povrchovou úpravou. Všechny tři varianty Nokia prodává v 16GB i vrcholné 64GB verzi. V říjnu však Nokia oznámila vydání čtvrté, sněhobílé barevné varianty, která má pro změnu lesklou povrchovou úpravu a prodává se pouze v dražší 64GB variantě. Ohlasy uživatelů byly velmi pozitivní a bílá Nokia N9 si rychle vysloužila hodnocení pasující ji mezi nejhezčí telefony současnosti.

Nokia N9 v bílé barvě: není nádherná?

Jaká je bílá Nokia N9 ve skutečnosti?

My jsme pro vás nyní bílou Nokii N9 v redakci nafotili a natočili. A jak vypadá lesklá bílá N9 ve skutečnosti? Zatímco na obrázcích jí to velmi sluší, naživo je bílá lesklá úprava trochu rozpačitá. Telefon působí na rozdíl od matných variant až příliš plastově. Elegance mu na první pohled neschází, ale nevypadá zdaleka tak hodnotně, jako na fotografiích. Nokia možná měla i zde zvolit matnou úpravu. To však nic nemění na faktu, že bílá Nokia N9 zůstává jedním z nejelegantnějších telefonů současnosti a pokud si ji pořídíte, určitě se v davu černých placek neztratíte. Zejména pro náročné dámy to bude společně s červenou variantou zřejmě ideální volba. Pochválit musíme také fakt, že ani bílá lesklá plocha není náchylná na uplívání otisků prstů a bílou N9ku tak není potřeba neustále leštit. Potěší také dodávané kožené pouzdro, které však mohlo být rovněž bílé, aby ladilo s telefonem. A jak se bílá Nokia N9 líbí vám?

Nokia N9 White (bílá) – rychlá prohlídka

Kompletní fotogalerie

Diskuze ke článku
kujon
je už v základu nahrán nejnovější FW?
milda
krásnej telefon a k tomu nejlepší nokia, jdu do něj:)
Vlastimil
Nádherná. Zvažuji nákup T-mobile jí teď dává za 5500,- s MMP 500,- Kč po dobu 24.měsíců :)
Ale u mě hraje i svou roli HTC takže nevím co koupit a zda měnit když mám DHD.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze