Nokia Lumia 900: oficiální fotografie jsou na světě (2x aktualizováno)

Představení Nokie 900, nové vlajkové lodě finského výrobce s Windows Phone se blíží. Podívejte se na nejnovější informace.

Aktualizováno - nové informace o zpracování novinky 9.1. 2012

Dnes dva zdroje potvrdily, že finský výrobce představí novinku, jejíž tělo bude konstruováno z kovových slitin. S největší pravděpodobností se jedná o novou Nokii 900 Lumia. Ačkoliv, první informace hovořily o použití polykarbonátových plastů. Objevily se také oficiální snímky nové Nokie 900. Již za několika hodin se dočkáme oficiálního představení. Zůstaňte s námi.

Nokia 900: oficiální fotografie

Aktualizováno - nové informace 4.1.2012

Těsně před představením nové Nokie 900 unikly další informace o výbavě a také render srovnávající design a velikost se současnou Nokií 800. Nová Nokia 900 by se podle posledních informací měla začít prodávat v USA u operátora AT&T, který má spolu s Nokií a Microsoftem připraveno 100 milionů dolarů na obří reklamní a propagační kampaň.

Srovnání velikostí - tajná Nokia Lumia 900 a současná Nokia 800

Předpokládané specifikace Nokie Lumia 900

  • Windows Phone Mango (nikoliv Tango)
  • 4.3″ WVGA displej
  • 512 MB RAM
  • 8 Mpx fotoaparát
  • 1830 mAh baterie
  • 160 gramů (o 18 gramů více než Lumia 800
  • tloušťka kolem 12mm
  • LTE

Původní informace ze dne 31.12.2011

Na internet unikly další rendery Nokie 900. Nad displejem je vidět čočka fotoaparátu, sloužícího k videohovorům a logo výrobce přesunuto na levou stranu. Telefon by měl být novou vlajkovou lodí výrobce, přičemž ve výbavě by nemělo chybět LTE a kvalitní fotoaparát. Spekuluje se také o nasazení nové verze operačního systému Windows Phone 7 Tango, přičemž představení se můžeme dočkat už za 10 dní na CES v Las Vegas. Uvidíme tedy, zda se novinky v této podobě opravdu zanedlouho dočkáme.

Nokia Lumia 900 - nové rendery

Původní informace ze dne 15.12.2011

To bohužel zatím není zcela jasné. V dolním pravém rohu je vidět zašifrované číslo, které by mohlo poukazovat na další generaci série Lumia s číslovkou 900. Při bližším zkoumání samotného renderu telefonu je také možné vidět určité rozdíly, i když při porovnání se současnou Nokií vypadají oba přístroje takřka identicky. Nový telefon je ale o poznání tenčí, má o něco větší displej, senzorové klávesy pod displejem jsou níže a v levém horním rohu je k vidění připravené místo pro druhou kamerku, která ještě není přítomna.

Zleva nový render, zprava současná Nokia Lumia 800.

TIP! Přečtěte si něco více o modelu Nokia Lumia 800.

Navíc se jedná stále jen o spekulace. Pokud se ale potvrdí, měla by novinka disponovat 4,3 palcovým AMOLED displejem, 16/32 GB pamětí a 8 Mpx fotoaparátem. Doufejme, že se brzy dozvíme něco více. Líbilo by se vám, kdyby takto vypadala nová vlajková loď výrobce?

Zdroje: wmpoweruser.com, pocketnow.com, pocketnow.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
tony
s hd displejem bomba :-)
Crazy
I když jsou to zatím jen spekulace, myslím si, že Lumia 900 taková, jakou jí zde popisujee, by mohla Nokii vykopnout zpět na vrchol! --> jednoduše LUXUS! :)))
johny
Tak pokud nokia zamestnava jako 3D grafiky kluky odnekud z gymplu aby ji delali takle kvalitni rendery, nedivim se ze byla pred krachem
Jane
No sláva, snad už se blíží doba kdy celou čelní plochou mobilů bude displej bez okrajů které jinak jen zvětšují rozměr mobilu a pod celou zadní plochou bude pořádná baterie.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze