VLC pro Windows Phone 8.1 nabírá zpoždění (2× aktualizováno)

Přehrávač VLC je populární mezi mnoha uživateli na mnoha platformách, a to hlavně díky široké podpoře formátů a také možnostem nastavení. Obojího by si mohli brzy užít i majitelé smartphonů s operačním systémem Windows Phone.

Aktualizováno 25. 8. 2014

Čekání na propracovaný přehrávač VLC pro Windows Phone 8.1 pokračuje i nadále. Vývojář Thomas Nigro na svém Twitteru uvedl, že verze pro tento operační systém nabírá zpoždění kvůli komplikacím. Společnost prý raději vydá aplikaci později, než dříve s chybami.

Naopak pozitivnější zprávu měl Nigro pro uživatele Windows 8.1. Aplikace pro tento systém je již těsně před dokončením. Již nyní se na Windows Store nachází beta verze, kterou jsme i zkoušeli.

Aktualizováno 31. 7. 2014

Po pár dnech tu jsou další novinky ohledně chystaného přehrávače VLC pro Windows Phone 8.1. Nové se od vývojářů dozvídáme, že aplikace bude mnohem svižnější, než byla a především bude dostupná i pro méně výkonná zařízení s 512 MB RAM. Dočkají se tedy i uživatelé oblíbené Lumie 520. Níže si můžete prohlédnout screenshoty z chystané aplikace.

VLC Player pro Windows Phone 8.1

Původní článek z 27. 7. 2014

Vývojář Thomas Nigro se nechal slyšet, že vypustí první verzi už počátkem měsíce srpna, to znamená zhruba za týden. Jako u jiných platforem bude i zde přehrávač označen jako beta, a tak nelze předpokládat jeho stoprocentní funkčnost.

VLC si ovšem neklade malé cíle. Bude se snažit nahradit vestavěný hudební přehrávač. Mírným zklamáním je fakt, že VLC poběží pouze na Windows Phone 8.1.

Zdroje: twitter.com, blog.thomasnigro.fr, nokiapoweruser.com, wpcentral.com, windowsphoneapps.es

Diskuze ke článku
Uz se nekomu
Podarilo v CR aktualizovat L925 a L820 na Nokia Cyan ? Nebo porad jede dev preview 8.1 ?
Kuba
Proč by to mělo být zklamání že to poběží jenom na WP8.1?? Všechny telefony s 8 kama mají slíbený update. A uživatelů WP7 už taky moc není.
Lukáš
Výborný přehrávač, na iOS nepoužívám žádný jiný.
René
Doufám,že bude mít přehrávání ze složek.Mám sice na to aplikaci folder play,ale od VLC očekávám větší možnosti nastavení + vestavěný equalizer,nebo alespoň možnost do nastavení EQ přímo z aplikace.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze