Microsoft zveřejnil, co bude s Insider programem po 29. červenci

11

Windows 10 je již téměř hotový a k uživatelům se dostane už 29. července. Microsoft proto na svém blogu odhalil připravované změny v programech Windows Insider a jak jeho účastníci budou i po tomto datu dostávat další insider buildy Windows 10. Finální verzi přitom dostanou stejně jako všechny předchozí buildy.

Pokud budou chtít insideři dostávat budoucí insider buildy i po 29. červenci, je nezbytné, aby měli svůj PC propojený s účtem Microsoftu. Pokud tak dosud nemají, budou upozorněni, aby tak učinili.

Windows 10

Gabe Aul rovněž uvádí, že finálový build dostanou insideři stejně jako ty předchozí přes Windows Update. Stejně tak budou moci nainstalovat finální build i přes ISO. Nepotřebují tedy pro bezplatný upgrade mít na svém počítači nainstalované Windows 7 nebo Windows 8.1.

Jiná situace je však u Enterprise verze Windows 10 Insider Preview. Při aktualizaci na finální verzi Windows 10 Enterprise jí budete muset stáhnout a aktivovat z Volume Licensing Service Center. Microsoft nicméně upozorňuje, že na tuto verzi se bezplatný upgrade nevztahuje.

TIP: Do Windows 10 se přihlásíte za vteřinu vaší tváří. Vyzkoušeli jsme to

Přestože Windows 10 budou venku, Insider program zdaleka nekončí a bude i nadále pokračovat, stejně jako vývoj Windows 10. Insideři budou i nadále dostávat nejnovější opravy, funkce a aktualizace a budou poskytovat Microsoftu zpětnou vazbu. Ti, kteří v Insider programu nebudou chtít pokračovat, budou nicméně mít možnost ho opustit.

Zdroje: blogs.windows.com, microsoft-news.com

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Neviem či som to pochopil správne, ale ľudia registrovaní v Insider budú mať Win 10 zadarmo?
Great
Tak to je super zpráva. Takže pro bezplatné Win 10 stačí mít Preview, super.
radek
žádná verze, která nevznikla upgradem z Windows 7, 8, 8.1, nebude zdarma upgrade na Windows 10

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze