Microsoft vylepšuje svoje Bing aplikace

3

Aplikace od Microsoftu vedené pod hlavičkou Bing dostávají významné vylepšení. Kromě Windows 8 jsou dostupné také pro Windows Phone 8.1, na kterých nyní balík aplikací získává několik vylepšení.

Nejvýznamnější změnou je hromadné přihlášení. Stačí zadat svoje údaje pouze v jedné aplikaci a budete automaticky přihlášeni i v těch ostatních. Stále je k dispozici snadná a automatiká synchronizace přes OneDrive se stejnými aplikacemi na tabletu nebo počítači s Windows 8. Mezi zařízeními si tak můžete snadno ukládat například recepty.

Bing aplikace

Další změny jsou spíše kosmetické, anebo přidávají některé nové funkce. Například v aplikaci Food and Drink najdete nově videa s vařením a chybět nebudou ani recepty celebrit. Bing Travel zase umí sledovat lety a Bing News významným způsobem rozšířil svůj záběr, k dispozici je například nově i možnost zvolení České republiky pro zobrazení novinek, zatím ale bez českého obsahu. Novinkou je i možnost filtrování nevhodného obsahu.

Zdroje: blogs.bing.com

Diskuze ke článku
Zirk0n
Jedny z prvních aplikací které jsem okamžitě odinstaloval
Bingbing
Jen doplním. K dispozici snadná a automatiká synchronizace přes OneDrive se stejnými aplikacemi na tabletu nebo počítači s Windows 8 A TAKÉ WINDOWS PHONE. :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze