Microsoft Lumia 550 se kompletně odhaluje (2× aktualizováno)

Oficiální akce, na které Microsoft představí své novinky se blíží, na design připravované Lumie 550 se však můžeme podívat již nyní. Uniklé snímky začaly kolovat internetem a my musíme uznat, že i když nejde po designové stránce o žádný převrat, novinka minimálně neurazí. Prodávat se bude hned ve čtyřech barevných variantách.

Aktualizováno 2. 10. 2015

Po několika dnech se objevuje další oficiálně vypadající render očekávané Lumie 550. Představení by už mělo být za rohem, tiskovou konferenci má totiž Microsoft naplánovanou na 6. říjen.

Microsoft Lumia 550

Aktualizováno 28. 9. 2015

Krátce před oficiálním představení unikly snímky z prezentace, a tak se můžeme podívat na téměř kompletní specifikace připravované novinky z nejnižší třídy. Lumia 550 nabídne 5palcový displej nejspíše s HD rozlišením, displej bude krytý odolným sklem Gorilla Glass ve verzi 3.0. O výkon se bude starat čtyřjádrový procesor Snapdragon s taktem 1 GHz, což je oproti předpovědím trochu nižší hodnota.

Specifikace připravované Lumia 550

Primární fotoaparát nabídne rozlišení 5 Mpx, chybět nebude ani přisvětlovací LED dioda. Sekundární fotoaparát nabídne rozlišení 2 Mpx. Interní paměť nabídne kapacitu 8 GB, paměť RAM poté 1 GB. Chybět nebude ani slot pro paměťové karty microSD až do výše 128 GB. Samozřejmostí je přítomnost LTE a baterie nabídne kapacitu 1 905 mAh.

Původní informace z 22. 9. 2015

Microsoft Lumia 550 patří mezi pětici nových zařízení, kterých bychom se měli dočkat již 6. října na oficiální premiéře společnosti Microsoft. Lumia 550 bude nejlevnějším modelem z představovaných produktů a právě nyní se objevily rendery jejího designu na internetu. Novinka se bude prodávat hned ve čtyřech barevných variantách, kromě typické bílé a černé se zákazníci mohou těšit také na červenou a modrou.

Lumia 550

Co se týče designu, novinka jednoznačně nezklame, i když sází na „lumiovskou“ klasiku v podobě polykarbonátového krytu. Z uniklých specifikací víme, že novinka nabídne 4,7palcový HD AMOLED displej, 8 GB vnitřní paměti a čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon o 210 taktovaný na 1,2 GHz.

Lumia 550 se bude prodávat ve čtyřech barevných variantách

Zdroje: wmpoweruser.com, theverge.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Marduch
Jak by telefony od MS musely vypadat, aby redakci designem zklamaly? :D
Hmmm
Neříkám, že jsou pěkné ani šeredné...jsou prostě nijaké a pořád stejné, chce to už nějakou změnu. Počkám ale až se skutečně představí.
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
Teším sa konečne mám vianočný darček pre otca. 640 s 5 palcami sa mi zdá pre neho moc. Hlavne keď bude prechádzať s klasickej "horalky".
Daff.cz
Doprčic už fakt, proč proboha, když telefon má SW tlačítka, musí být takový černý, hnusný velký nic nahoře a dole?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze