Microsoft chystá 5 nových Lumií. Máme jejich seznam

28

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že Microsoft začíná rozesílat pozvánky na svoji akci, která se uskuteční již 6. října. Právě v tento den bychom se měli dočkat mnoha novinek, mezi kterými nebude chybět ani vlajková loď společnosti. Dostane se ovšem i na další modely, prozrazují to úniky posledních dní.

Na nové vlajkové lodě společnosti Microsoft je s trochou nadsázky zvědavý celý mobilní svět. Microsoft začal před pár dny rozesílat pozvánky na jejich oficiální představení, které se uskuteční již 6. října 2015 v New Yorku. Ale nejen to, fanoušci na celém světě budou mít k dispozici online přenos přímo z akce.

Pozvánka Microsofot

Úniky posledních dní naznačují, že Microsoft představí hned 5 nových telefonů, konkrétně:

V případě Lumie 950 se zákazníci mohou těšit na 5,2" displej s rozlišením 2 560 × 1 440 pixelů a procesor Qualcomm Snapdragon 808, kterému budou sekundovat 3 GB RAM. Fotoaparát by měl být 20Mpx s technologií PureView. Větší varianta, tedy model Lumia 950 XL, má nabídnout 5,7" displej se stejným, respektive QHD, rozlišením, ale tentokrát se Snapdragonem 810. Oba modely by měly mít nový systémový konektor USB-C a logicky také nejnovější Windows 10 Mobile. O dalších modelech toho prozatím příliš nevíme.

Microsoft sdílí odkaz pro webové vysílání, které si můžete jednoduše přidat do svého kalendáře. Živé vysílání začíná 6. října v 10:00, tuzemského času v 16:00.

Zdroje: twitter.com

Diskuze ke článku
Daniel Kmec
Daniel Kmec
no som zvedavý... na mojej lumii 830 sa rozbil display tak uvidíme či predstavia niečo ako nahradu za ňu, alebo ešte vydržím s ňou a po čase keď klesne cena si kúpim 950
Lukáš
Inteeeeel, doufám že to je pravda.
Matthias
Nema tam byt 19:00 ?Rozdíl San Francisco SELČ je 9 hodin.. Ne 6... Nebo?
antik
Já bych si spis pral nejaky novy fotomobil nějakého nástupce porad špičkově fungující 1020

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze