K Lumiím 950 (XL) dostanete Office 365 na rok zdarma

14

Po loňské promo akci, kdy Microsoft nabídl roční předplatné Office 365 pro jednotlivce zdarma k modelům střední třídy – Lumiím 640 a 640 XL, se rozhodl stejným způsobem podpořit své aktuální vlajkové modely – Lumie 950 a 950 XL. Týká se to všech telefonů zakoupených mezi 20. listopadem 2015 a letošním 30. červnem.

Nabídku majitelé Lumií 950 (XL) ocení o to víc, protože od dubna bude Office 365 vyžadován v případě, že budete chtít editovat dokumenty přes funkci Continuum. Jeho získání je jednoduché a funguje stejně jako u předchozí akce. Stačí si do telefonu nainstalovat aplikaci Lumia Offers a následně do ní zadat svou emailovou adresu. Na tu přijde během pěti dnů jednorázový promo kód, který musíte do 30. černa uplatnit na webu Microsoft Store, a to v zemi, kde je registrována SIM karta, pro kterou byl vydán.

Při uplatnění kódu je vyžadována platná kreditní či debetní karta. Po uplynutí bezplatného ročního období bude předplatné automaticky prodlouženo a zpoplatněno podle ceníku platného v okamžiku prodloužení. Roční Office 365 včetně 1 TB na OneDrive přitom dnes vyjde na 1 899 Kč, které tak ušetříte.

Nabídka platí pouze při originálním nákupu telefonu od autorizovaného prodejce v České republice nebo na webu Microsoft Store. Nevztahuje se na vrácená nebo repasovaná zařízení. Stejně tak akci nemůžete využít v případě, že už předplatné Office 365.

Stáhnout Office 365 dárek

Zdroje: microsoft.com, windowscentral.com

Diskuze ke článku
Lukas
To je skvele! Android poskytuje office- polaris Office zdarma už od začiatku, na počítačoch je libre Office alebo OpenOffice tiež zdarma. Na Macbookoch je pages- zdarma. Strašne sa tešíme že máme až rok zdarma, kde konkurencia ma zdarma neustále. :-D
ANO
Uprimne se priznam, ze nevim co jsou ty office 365 ... to je nejaka desktopova verze nebo co? Protoze primo na outlook.com mam plny word, excel primo v prohlizeci, tak co mi brani pouzivat tohle? Stejne tak na windows mobilu jsou predinstalovany officy s moznosti dokonce editace, coz je ale na mobilu vcelku zbytecne:o)
Tak k cemu jsou office 365? Je to nejaka desktopova alternativa k klasickym office 2013? Slysel jsem, ze treba office 2016 jde snad sehnat jen s predplatnym office 365, je to tak? Ale co mi brani pouzivat to, co je na outlook.com? Vzdyt se to tvari jako plnohodnotny office.
Robert
Otázka znie skôr inak.. Prečo by som si to mal vôbec predplatit? Existuje na to nejaký rozumný dôvod? V dobe keď existuje mnoho bezplatných riešení...
Kirby
Takze jedina kloudna vec, ktera je vyhodou Windows 10 Mobile je Continuum a jedine jeji kloudne vyuziti je (vzhledem k podpore "pouze" univerzalnich aplikaci) vyuziti celeho kompletu Office na vetsim displeji v computer-like rozhrani.

A abych to mohl vyuzit, musim koupit mobil za vice jak 15 000 + dock a od dubna mit navic Office 365. Office 365 ziskam zdarma jen na rok a navic jen pokud poridim telefon do konce cervna.

A stejne budu mit i nadale k dispozici jen tu univerzalni verzi Office appek, tedy tzv. "mobile" verze. Ty co jsem mohl i bez Office 365 stahnout ve Windows Store v ramci Windows 10 na svem notebooku za 6000 Kc, ke kteremu jsem rovnez dostal office 365 na rok zdarma...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze