Chystaná Lumia 850 na nových fotografiích (2× aktualizováno)

90

Nové Windows 10 Mobile jsou ze strany Microsoftu prozatím podpořeny jen třemi novými modely, které tento měsíc vstoupily do prodeje. Měli bychom se však dočkat i dalších novinek. Jednou takovou by mohla být Lumia 850 s nezvykle velkým displejem a výbavou spadající do vyšší střední třídy.

Aktualizováno 2. 2. 2016

Po delší době o sobě opět dává vědět chystaná Lumia 850 od Microsoftu. Model střední třídy uniká na sérii živých fotografiích, což je příjemná změna. Telefon můžeme vidět téměř ze všech stran. Opět se diskutuje o displeji, jehož úhlopříčka by měla nakonec být „jen“ 5,4 palce. Spatřit můžeme také datový konektor a zdá se, že půjde o klasický microUSB konektor. Microsoft tak patrně nenasadí moderní typ USB-C viděný u vyšších modelů. Počítat můžeme se slotem pro paměťovou kartu i dvěma sloty pro nanoSIM kartu. Velmi pravděpodobně se jeví také podpora funkce Continuum. V případě procesoru se pak z tohoto důvodu očekává nasazení Snapdragonu 617, který je uváděn jako minimální požadavek pro správnou funkci.

Microsoft Lumia 850

Aktualizováno 14. 12. 2015

Opět slyšíme o chystané Lumii 850 od Microsoftu. Tentokrát unikají kvalitnější rendery budoucího modelu a spolu s nimi například informace o rozměrech. Novinka by měla mít na výšku 155,9 milimetrů, na šířku 77,23 milimetrů a tloušťka má být 6,92 milimetrů. V případě poslední hodnoty však panuje nejistota a ve hře je i tloušťka 8,5 milimetrů. Stejně jako vyšší modely by i Lumia 850 měla nabídnout scanner oční duhovky na čelní straně pro odemknutí telefonu.

Microsoft Lumia 850

Původní informace z 8. 12. 2015

Microsoft Lumia

Na internet uniklo několik fotografií neznámé Lumie, která má kódové označení Honjo a ve výsledku by se měla jmenovat Lumia 850. Z dostupných snímků, které bohužel nejsou příliš kvalitní, lze vytušit kovový rám telefonu a jinak plastová záda. Překvapí poměrně velké rozměry, za které bude moci displej, jehož úhlopříčka by měla vyšplhat až na 5,7 palců, přičemž rozlišení se zastaví na Full HD hodnotě.

TIP! Testujeme nové Lumie 950 a 950 XL (on-line blog)

Microsoft Lumia 850

Pod kapotou by měl tepat nový procesor Snapdragon 617. Další informace v tuto chvíli nejsou známé, a to ani rozlišení fotoaparátu, u kterého lze spatřit jen základní LED diodu pro přisvětlení snímané scény. U čelního fotoaparátu je ve hře nasazení další LED diody pro přisvětlení selfie snímků, avšak jde pouze o odhad zakládající se na dostupných fotografiích.

Zdroje: tieba.baidu.com, gsmarena.com, nokiapoweruser.com, phonearena.com, tieba.baidu.com

Diskuze ke článku
jarda
Hnus fialovej! 5,7 palce, to už fakt přehnali. Končím s Microsoftem. Lumia 830 je můj poslední. Nechci pádlo, chci kompaktní výkonný telefon. Nezbývá než pak vzít Xperia compact.. :-(
tomas
pozrite sa ako sa da pekne upravit WM10 http://www.cnews.cz/nudne-dlazdice-i-temer-umeni-plocha-ve-windows-10-mobile-na-10-zpusobu-galerie a teraz nech mi niekto povie ze je ios alebo android krajsi ...
ANO
Nekde na tom interneeetu se objevila nejaka fotka porizena srubovakem ..... nazveme to treba Lumiou 850 (a napisem o tom clanek), jářku, proc taky ne ze???!:o)
Dychov
Kódové označení hoň-ho? Jinak by bylo vcelku legrační, kdyby 850 měla kovový rám a top modely byly kompletně plastové, když se dneska každá ofce tak honí za "prémiovými materiály."

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze