Linshof i8 nebude: investoři z projektu nakonec vycouvali

37

Nedávno jsme vás informovali o novém německém telefonu Linshof i8, který nabízel špičkové parametry, zajímavý design a to vše za slušné peníze. Bohužel, Linshof i8 nebude, jelikož investoři, kteří projekt financovali, ho nadále financovat nebudou.

Jepičí život zažil nadějný německý telefon Linshof i8, o kterém jsme vás nedávno informovali. Na papíře velmi nadějný kousek exceloval hlavně v oblasti interní paměti a nabízel velmi vyváženou výbavu. Linshof svojí oficiální stránkou totiž dal na vědomí to, že tato novinka byla zrušena a že se žádného produktu od této společnosti nedočkáme.

Linshof i8
Linshof i8 nakonec nebude

Linshof i8 měl disponovat například 5palcovým FullHD displejem, osmijádrovým procesorem nebo baterií s kapacitou 3 100 mAh a to vše za méně než 10 000 korun. Bohužel, zpráva na stránkách Linshof hovoří jasně: „Bohužel, naši investoři se rozhodli od projektu upustit kvůli vlastním interním problémům. Všem děkujeme za úžasnou podporu.“ Závěrem lze snad jen říct že je to škoda a doufáme, že se najde jiný investor, který by mohl projekt znovu nastartovat.

Technické parametry Linshof i8

Kompletní specifikace
Konstrukce? × ? × ? mm, 140 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper AMOLED, 5" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát13 Mpx, LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetCPU: 8×2,1 GHz
PaměťRAM: 3 GB, vnitřní paměť: 80 GB, paměťové karty: ?
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 5.0
Akumulátor3 100 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
DostupnostQ1 2015, 10 000 Kč

Zdroje: linshof.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
Powered by Android
Kdo by chtěl vyrábět "šmejd s Androidem"? A co by tam měli dát? Chudý a ošklivý WP, který nechce prakticky ani jeden výrobce? Všichni přední výrobci mají vlajkové lodě powered by Android.. Sony, LG, Sharp, HTC, Nvidia, Samsung, Nokia (konečně), atd. atd. Ať žije Android!
JJ
Crowdfunding?
tak jasně
Kdo by chtěl vyrábět další šmejd s androidem.
n7610
Škoda , stejně jsem tomu moc nevěřil :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze