HTC One (M9) živě na videu (10× aktualizováno)

HTC se již rozhodlo rozposlat pozvánky novinářům na veletrh MWC 2015. Pozvání se týká tiskové konference, na které by mohla být představena nová vlajková loď, o které známé první náznaky výbavy, a také chytré hodinky s Android Wear. O nové vlajkové lodi již víme takřka úplně vše. Nově se můžeme detailněji podívat na samotné prostředí.

Aktualizováno 28. 2. 2015

Nová vlajková loď HTC One (M9) má sice být představena až zítra, ale již dnes je na internetu první video, na kterém se objevuje v plné kráse. K dispozici máme rovnou také srovnání s HTC One (M8) a One (M7). Jak si můžete všimnout, rozdílů moc není a opět jde spíše o evoluci, než o revoluci.

Aktualizováno 25. 2. 2015

Konference HTC na veletrhu MWC 2015 se nezadržitelně blíží a s ní uniká také více a více informací o tom, jaká bude nová vlajková loď. Po kompletním odhalení designu a specifikací na německém e-shopu také unikla oficiální promo videa, na kterých se představují hlavně fotografické schopnosti nového špičkového telefonu. Video bylo sice rychle staženo z původního YouTube kanálu, ale na internetu se již vyskytuje na ostatních účtech.

Z původního videa se nám podařilo získat několik screenshotů, na kterých si můžeme vcelku detailně prohlédnout nové prostředí, které HTC pro model One (M9) chystá. První, čeho si lze všimnout, je čtveřice tlačítek na displeji. Za zmínku rozhodně stojí nový widget, který vám nabízí užitečné aplikace dle vaší aktuální polohy. Očekávat můžeme také nová témata a rovněž přepracovaný editor fotografií. Známá funkce Blinkfeed nově obsáhne také restaurace. HTC také vyzdvihuje vysoce kvalitní čelní reproduktory a snadnou možnost streamování hudby do dalších zařízení.

Podoba a prostředí HTC One (M9)

Technické parametry HTC One M9

Kompletní specifikace
Konstrukce144,6 × 69,7 × 9,6 mm, 157 g, konstrukce: klasická, odolnost: IPx3
DisplejSuper LCD 3, 5" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát20,7 Mpx (5 376 × 3 752), LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 410 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 810 MSM8994, CPU: 4×2 GHz + 4×1,5 GHz, GPU: Adreno 430
PaměťRAM: 3 GB, vnitřní paměť: 32 GB / 64 GB, paměťové karty: microSDXC
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 4.1, NFC: ano
Operační systémAndroid 6.0
Akumulátor2 840 mAh, bezdrátové nabíjení: ne, doba nabíjení: 1:33 hodin
Dostupnostduben 2015,

Aktualizováno 18. 2. 2015

Tak a je to. Po sérii mnoha a mnoha úniků jde o hotovou věc, společnost HTC na svém Twitter kanále zveřejnila obrázek, který láká na představení nového člena rodiny One, a to 1. března, tedy na den, kdy má HTC tiskovou konferenci v rámci konání MWC 2015 v Barceloně.

Nové HTC One je již za rohem

Aktualizováno 11. 2. 2015

Osoba za stránkou phonedesigner.eu nám opět přináší vlastní rendery, které jsou založené na uniklých snímcích. Tentokrát se vizualizace dočkal model HTC One (M9). Musíme říct, že obrázky jsou opravdu krásné, a kdyby takto vypadal telefon ve skutečnosti, nemělo by se HTC za co stydět. Posoudit můžete sami, ale berte na vědomí, že nejde o oficiální obrázky a telefon bude ve skutečnosti pravděpodobně vypadat o trochu jinak.

Neoficiální rendery telefonu HTC One (M9)

Aktualizováno 5. 2. 2015

Uplynulo pár dní a opět tu máme zajímavé novinky, které se přímo týkají očekávané novinky HTC One (M9). Tentokrát se můžeme podívat na další snímky, tentokrát v zajímavé zlaté barevné variantě, ve které bude novinka dostupná. Jak je ze snímků patrné, ultrapixelový snímač s čočkou navíc je nahrazen pouze jednou čočkou, ta by měla podle spekulací nabídnout rozlišení 20,7 Mpx. Designově však vypadá novinka veskrze stejně, jako její předchůdce, alespoň co se rozmístění prvků zadní strany týče. Na oficiální představení si však ještě chvíli budeme muset počkat.

HTC One (M9) ve zlaté barvě

Aktualizováno 30. 1. 2015

Nová informace se sice netýká modelu HTC One (M9) přímo, ale přesto v ní hraje telefon hlavní roli. Nová vlajková loď od HTC má totiž opět dostat zajímavé pouzdro HTC Dot View Case, které jsme vám již představovali. No a aby se majitelé nového telefonu mohli odlišit, budou mít na výběr ze dvou nových barev, a to žluté a tyrkysové.

Takto by mohly barvy vypadat (neoficiální obrázek)

Aktualizováno 28. 1. 2015

Kromě očekávaného nástupce modelu HTC One (M8) bychom se údajně mohli dočkat i zvětšené verze, která bude atakovat pozice takových telefonů, jako je iPhone 6 Plus, Nexus 6 nebo například Samsung Galaxy Note 4. To vychází najevo z oficiálně vypadajícího renderu, který se objevil na Twitter účtu @evleaks. Pokud jsou rendery věrohodné, tak se kromě větší verze dočkáme zaoblenějších tvarů, přesunutí zapínacího tlačítka na pravý bok (alespoň u větší varianty), předního fotoaparátu, který připomíná ten z HTC Desire EYE a také hardwarové klávesy pod displejem u většího modelu, která má zároveň sloužit jako senzor otisků prstů. Vzhled sice neodpovídá dříve zveřejněným fotografiím a je tak možné, že se jedná o starší koncept.

Snímek renderu HTC One (M9) a větší varianty

Aktualizováno 23. 1. 2015

Po několika dnech unikají další dva snímky, které potvrzují design údajného HTC One (M9). Nově však víme, že výrobce konečně přistoupí k posunu odemykacího tlačítka na praktičtější pravý bok telefonu. Bude tak lépe dostupné.

HTC One (M9)

Aktualizováno 20. 1. 2015

Po prvních informacích se na světlo světa dostaly také první snímky, které údajně zachycují HTC One (M9). Na nich můžeme vidět, že výrobce nechystá žádný výrazný odklon od osvědčeného vzhledu. Především čelní strana nedoznala takřka žádných změn. Na zadní straně si lze všimnout jiného tvaru fotoaparátu a také skutečnosti, že fotoaparát mírně vyčnívá nad okolní povrch. Předchozí generace měly fotoaparát zarovnaný s okolním povrchem.

HTC One (M9)

Aktualizováno 19. 1. 2015

O budoucí vlajkové lodi HTC, která by se mohla jmenovat One (M9), se toho prozatím moc neví, avšak po oficiální pozvánce níže, unikají další informace. Potvrzuje se informace o procesoru Snapdragon 810 a 3 GB RAM. Hovoří se o kvalitnějších stereo reproduktorech nebo podpoře zvuku Dolby 5.1. HTC možná připojí i simulaci prostorového zvuku. V případě prostředí půjde o Android 5.0 s novou nadstavbou Sense 7.0. Hlavní fotoaparát má nabídnout 20 megapixelů a čelní kamerka dostane do vínku Ultrapixely. Již dříve se spekulovalo, zda se souběžně neobjeví také varianta se systémem Windows Phone.

HTC One (M7) a One (M8) se brzy dočkají nástupce

Kromě vlajkové lodi by se však HTC mohlo vytasit také s vlastními chytrými hodinkami, které mají být zaměřené na fitness funkce a využívat by měly platformu Android Wear. Vše se dozvíme 1. března , kdy má HTC svou tiskovou konferenci.

Původní informace z 18. 1. 2015

HTC

TIP: Podívejte se, kdy dostane vaše HTC update na Android 5.0

Na veletrhu Mobile World Congress bude mít svůj stánek také HTC a rozhodně se na něm objeví nějaká zajímavá novinka. HTC totiž začalo posílat pozvánky na tiskovou konferenci, která se uskuteční 1. března v Barceloně. Na pozvánce lze vidět pohled do vesmíru a pod ním nápise „probíhá utopie.“ S největší pravděpodobností představí HTC svojí další vlajkovou loď, tedy HTC One (M9). Ta by měla mít například čipset Qualcomm Snapdragon 805/810, 3 GB RAM a také dvojici fotoaparátů na zádech. Nebudeme však předbíhat a těšíme se na to, co si HTC na veletrh připravilo a jsme zvědaví, jak bude nástupce HTC One (M8) vypadat.

Zdroje: gsmarena.com, nowhereelse.fr, gsmarena.com, nowhereelse.fr, phandroid.com, gsmarena.com, twitter.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Peter Sláčik
Peter Sláčik
Hrozne sa naňho teším a dúfam že budú hodinky kovové a gulate
Kensi Deeks Blye
Kensi Deeks Blye
Snad hodinky budou kompatibilní s WP
Lightweight
jedna sa o podvrh tie obrazky,kde je ten druhy fotak o ktorom sa hovorilo?
Lukes - Ogier
Taky se na neho tesim! Snad nebude vystupovat cocka fotoaparatu! :-( Co to je posledni dobou za "modu"? :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze