HTC Hima: nástupce One (M8) se možná dočká i Windows Phone verze

29

Před nedávnem se na internetu začaly objevovat spekulace, že se nástupce HTC One (M8) nebude jmenovat One (M9). Na globální síti se nyní objevily dokumenty, ve kterých figuruje jistý model HTC Hima, který má být dostupný v březnu roku 2015.

Nikoho nepřekvapí, že HTC připravuje nástupce HTC One (M8). Co se ale nejspíše změní, je označení tohoto nástupce, které by mohlo být HTC Hima. Tento model totiž figuruje v dokumentech, které se dostaly na internet. V dokumentech je pak zmíněno několik dalších modelů, které poukazují na modely Butterfly 3, Hima Ultra a T1H, což bude nejspíše tablet. Zmínky se dočkala také kamera RE, která by ve své druhé verzi mohla dostat i podporu mobilních sítí.

TIP: HTC One (M8) for Windows představeno: zatím pouze pro Verizon

Dokumenty, které se dostaly na internet

Hlavní hvězdou však zůstává HTC Hima, tedy předpokládaný nástupce modelu HTC One (M8). Ten má dostat do vínku 5palcový FullHD displej, 20,7megapixelový fotoaparát, 64bitový Snapdragon 810, 3 GB RAM a 2 840mAh baterii. Ano, může jít pouze o vysněnou výbavu, která se dostala dál, než měla, ale naděje umírá poslední. Co je také zajímavé je zmínka operačního systému Windows Phone u dvou kolonek, která dává naději na plný návrat HTC do Windows Phone segmentu. Všechno jsou to ale zatím nepotvrzené informace, tak je berte s trochou nadhledu.

Zdroje: phonearena.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
mrtvá žížala
nedavno sem videl nejakou debat s nekym z HuA kdy bylo vyslovene receno ze mobily s Win na sebe nikdy nevydelali ani cent... odbyt nula nula prt. tedy umysly HTC moc nechapu. MS zene tu svou kartu vpred diky stamilionovym dotacim, to ale taky nepotrva vecne. A jini vydelavaj stamiliony na Androidech.
MK
Tak vzhledem ke stejnému hardware varianta s WP nebude htc prakticky nic stát.
Daniel Kmec
Daniel Kmec
tak dúfam, že tá WP verzia bude aj normálne v predaji nie len kdesi za Atlantikom a len u istého operátora
m;)
Ako záleží na tom ako sa bude nejaký telefon volať?
To už fakt nie je na svete čo riešiť? :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze