Podívejte se, kdy dostane vaše HTC update na Android 5.0

6

Aktualizační maraton na nejnovější verzi operačního systému Androidu se ještě stále plně nerozběhl. Vše je však již za dveřmi, což dokládá uniklý plán aktualizací telefonů HTC. Během prvních měsíců roku 2015 se dočkají všechny modely vyšší a střední třídy.

HTC se za poslední dva roky zapsalo do povědomí tím, že se příkladně stará o aktualizaci alespoň svých dražších modelů řady One, které se podpoře těší i celé dva roky. S příchodem zcela nového Androidu 5.0 se příkladná podpora potvrdila, když HTC přislíbilo vzápětí aktualizaci pro své dvě poslední vlajkové lodě. Nyní unikl podrobnější plán aktualizací, který ukazuje, že se nového Androidu brzy dočkají všechny modely řady One od roku 2013 a také výše postavené modely řady Desire.

HTC aktualizační plán

Z plánu je zřejmé, že tento měsíc aktualizace dorazí na model One (M8) a také předloňskou vlajkovou loď One (M7). To se však očekávalo. Již v únoru by však pro náš trh měl přibýt také model Desire EYE. Ostatní modely se u nás neprodávají. Důležitý je pak tedy březen, kdy se aktualizace dočkají modely One (M7) Dual SIM, One Max, One mini 2, Desire 820 a Desire 816. Během jarních měsíců pak zástup modelů doplní ještě One mini, Desire 820s, Desire 610 a nejníže postavený model Desire 510.

Zdroje: htcviet.vn, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Vladimir Woloďka Petija
Vladimir Woloďka Petija
Tesim sa, ze HTC neodpisalo model One Mini 2013, hoci tusim, ze to bude asi posledna aktualizacia. Ale tesim sa napr na Double tap to wake.
Radek
No pokud nemáš telefon(hardware),tak nemáš co aktualizovat. Jinak v americe uz je fw pro M8 uvolneny.
Radek M.
Zdravím, bude aktualizován i HTC desire 601?? Díky za odpověď
Martin Kraus
Martin Kraus
Zdravím, prosím Vás ví se něco nového kolem aktualizace pro One Max? Nemůžu nikde nic najít. Děkuji za odpověď

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze