HTC One (M8) v Google Play edici nebude mimo USA (aktualizováno)

Pokud máte zájem o telefon s čistým Androidem, nemusíte vybírat výhradně jen z Nexusů. Již nějaký čas existuje i několik modelů zavedených výrobců, které jsou vydávány v edici Google Play, to jest s čistým Androidem. Nově tuto rodinku rozšíří také nové HTC One (M8).

Aktualizováno 21.4.2014 v 16:50 hod.

Nakonec vyšlo najevo, že původní zpráva o dostupnosti HTC One (M8) Google Play Edition v Indii není pravdivá. Jednalo se o nedorozumění ve vydané tiskové zprávě. Pomyslné prolomení ledů s prodeji Google Play verzí telefonů se tak bohužel stále nekoná a GPE zůstává exkluzivní pro USA.

V případě nového HTC One je zklamání o to větší, protože se jedná o první Google Play telefon, který se neomezuje pouze na čistý Android, ale nabízí také podporu hardwarových specialit telefonu, které zůstávaly u ostatních telefonů zapovězeny. U nového HTC tak není problém ani v Google Play edici používat druhý fotoaparát pro rozmazané pozadí na fotografiích, přepínat televizi infračerveným portem, odemknout displej gestem nebo si telefon ochránit zajímavým krytem Dot View.

Původní zpráva z 21.4. 16:00 hod.

Již v loňském roce se v Google Play edici objevily telefony od HTC, Samsungu či Sony. V tomto případě bylo vždy jedinou změnou prostředí, které zajišťovala aktuálně nejnovější verze systému Android.

HTC One (M8)

HTC letos naváže na loňské zařazení modelu One do edice Google Play a s čistým Androidem bude možné zakoupit také letošní model One (M8). Nově se tento model neomezí pouze na trh v USA, kde se prodává za 699 dolarů (cca 14 000 Kč bez DPH), ale zavítá v edici Google Play také na indický trh. Tam však má být dražší a prodávat se za 825 dolarů (cca 16 500 Kč bez DPH).

Zdroje: thenextweb.com

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Andrej Michalek
To je úplne jedno. Keď ho niekto bude chcieť, tak stiahne OS a nainštaluje si ho tam dodatočne...
Petr
Máme malé prodeje tak to ještě vylepšíme nedostupností - koukám v HTC jsou fakt koumáci.
MoB
Ale pane HTC, chápou to... když chtěj zisk, musej vobčas prodávat zboží, víme? Protože když nebudou prodávat, nebude z čeho mít zisk, rozumíme?
Lukas
Trosku off topic ale nemate nekdo ten live wallpaper co je na te gp edici :)?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze