HTC One (M8) dostává Android 4.4.4 a funkce EYE Experience

11

HTC nyní dostává oficiální aktualizaci na zatím nejnovější verzi systému Android, a to 4.4.4. Ta v sobě kromě standardních úprav přináší také novinku v podobě EYE Experience, což je aplikace fotoaparátu s vylepšenými funkcemi, které se zaměřují hlavně na přední kamerku.

HTC se v posledních dnech činí co to jde, aby dalo světu vědět, že ještě neskončilo. Došlo k představení nového telefonu HTC Desire EYE, kamerky HTC RE a potichu také výrobce uvedl nové HTC One (M8) EYE, což je prakticky klasické One (M8) s vylepšeným fotoaparátem. Právě standardní One (M8) nyní také dostává aktualizaci na Android 4.4.4, ve kterém najdete i software EYE Experience, který dodává aplikaci fotoaparátu několik zajímavých funkcí, a to hlavně pro přední kamerku.

TIP: Známe první odhad ceny HTC Desire EYE s 13Mpx čelní kamerkou

Jedna z funkcí EYE Experience je pak například možnost sledování až 4 obličejů v jednom záběru během videochatu a aplikace pak kontroluje, jestli jste všichni v záběru. Aktualizace je velká 252 MB a HTC ji postupně uveřejňuje napříč celou Evropou. Novinka HTC EYE Experience bude dostupná časem také pro modely One (M7), One E8, One mini, One mini 2, One Max, Desire 816, Desire 820 a Butterfly 2.

Zdroje: droider.eu, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Petr
Už tu přestaňte otravovat s tím HTC, je to mrtvá firma. Jen má poslední křeče.
doro
presne tak ale porad htc dela android a ne hnusny wp ktery uz je mrtvy davno hih :D nejlepsi je samsung galaxy s5
JanO
Nič najlepšie neexistuje.... každý je iný. Pre teba je najlepši samsung galaxy S5.. super, teš sa z toho. No pre niekoho je najlepsí iný mobil, a teši sa z toho. Každý keď si kupuje chce to najllepšie čo jemu vyhovuje, nemusi sa to ale zhodovat s vyberom iných ludí. Ja osobne mám rád ked niekto dokaže otvorene priznať co sa mu na svojom mobile alebo systeme nepaci co by bolo treba zlepšit. len tak ma diskusia zmysel, človek može prist na nové a lepšie riešenia, vylepšenia.
Germanistik
Dobrý večer a já bych se zeptat jestli je možné si vybrat ze široké oblasti Samsung barvy. Zlatý je na tom dobře ale co když se postupně poskrabe

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze