HTC One (M8) EYE s 13Mpx fotoaparátem odhaleno v Číně

5

HTC se poslední dobou celkem činí a kromě nových modelů střední třídy posiluje i na poli high-endu. Včera došlo k představení nového HTC Desire EYE, telefonu s voděodolností a 13Mpx předním fotoaparátem. To však není všechno, v Číně bylo také odhaleno HTC One (M8) EYE s 13Mpx fotoaparátem.

HTC se nadále snaží vylepšit své finanční výsledky a představuje nová zařízení. Mezi poslední kousky patří telefon HTC Desire EYE a také jednoduchá kamerka HTC RE. Bez jakékoliv slavnosti nebo velkého oznámení však HTC nyní představilo další nový kousek, kterým je HTC One (M8) EYE, což je nám již známé HTC One (M8), akorát s 13Mpx snímačem na zádech a 5Mpx kamerkou na čelní straně.

TIP: Wearables od HTC až v roce 2015, výrobce nechce nic uspěchat

Oficiální snímky telefonu

Specifikace jsou stejné jako u HTC One (M8), takže jde opravdu pouze o model s jiným fotoaparátem, který je jednou z mála věcí, která se dala původnímu One (M8) vytknout. Telefon je zatím dostupný pouze v Číně a těžko říct, jestli se dostane i do zbytku světa. V Číně se prodává za přibližně 652 amerických dolarů, což je v přepočtu 17 350 korun s DPH, což je sice vysoká cena, ale v ní je údajně zahrnuté i pouzdro Dot View Case, které k telefonu dostanete.

Zdroje: slashgear.com, eshop.htc.com

Diskuze ke článku
venca
Pochybuji, že tohle je zrovna věc, která HTC pomůže. Nasekat několik verzí jednoho telefonu... One M8, J Butterfly, Desire Eye, One M8 Eye, One M8 Windows, One E8... Všechny tyto telefony navíc za přepálenou cenu. Střední třída až na 5.5" Desire 816/820 žalostná, o low-endech ani nemluvě.
fhfh
Ať radši vydají HTC One M9 se Snapdragonem 810 a teda i s 64bit androidem L.Ktomu ať přidají kvalitní fotoaparát bez ultrapixelů zajímavou cenu a mobil roku je tu.
kule
Htc se potácí na pokraji krachu a dělají takovéhle blbosti kdo by koupil předražené a slaboučké hliníkáče myslím tím baterky .

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze