Stáhněte si iFruit: mobilní doplněk pro špičkové GTA V

5

Vydání hry Grand Theft Auto V je velká věc. Rockstar také plní očekávání a vydává ke hře doplňkovou mobilní aplikaci, ve které si můžete vytunit auto nebo se starat o svého rotvajlera Chopa. Aplikace se parodicky jmenuje iFruit. Vedle toho také vyšla aplikace, která funguje jako manuál a průvodce hrou.

Vydání konzolové hry Grand Theft Auto V je tak velkou událostí, že neuniklo téměř nikomu. Předpokládám, že i když hry jinak nesledujete, tak jste o tom slyšeli. Stejně jako když vychází nový iPhone, tak i zde lidé stáli po půlnoci fronty, jen aby dostali svou kopii okamžitě po vydání a mohli celou noc hrát. O tom se ale nyní bavit nechci. Současným trendem je rozšiřování hry i na další, povětšinou mobilní, displej. To nabízí i GTA V prostřednictvím aplikace iFruit, která vyšla na iOS a brzy bude také dostupná pro Android a Windows Phone. Druhou aplikací je The Manual, což je digitální návod a příručka ke hře.

iFruit

V aplikaci iFruit můžete dělat dvě základní věci - tunit si své auto a cvičit psa. Los Santos Customs slouží k tvorbě vlastního auta. Funguje to tak, že si od základu přestavíte auto, nejde jen o barvu nebo spoilery, nastavujete úplně vše. Okna, kola, kapotu, světla, klakson, barvu kouře atd. Stejně tak si poladíte motor, brzdy a tak dále. Auto si pak objednáte, a když se přihlásíte do hry, tak bude čekat v garáži. Chop the Dog je minihra, kde se staráte o svého psa. Je to takové tamagotchi. Chop je rotvajler a zde ho můžete učit novým trikům.

iFruit není převratným dílem, ale je to fajn doplnění, které nutně nepotřebujete a do jeho používání vás ale nikdo netlačí.

Stáhnout Grand Theft Auto: iFruit

App Store (zdarma)

Stáhnout Grand Theft Auto V: The Manual

App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
ZD3ND4
Hra je absolutně špičková!!! mohu potvrdit po prvním dnu mám odehráno 50% misí. To co je ve hře celkem zajímavé je to že Franklin používá nějakou napodobeninu Samsungu s Androidem, Michael používá iPhone a Trevor nějakej zablešenej WP :D
Kamil Doskočil
Kamil Doskočil
Škoda že iFruit zatím moc nefunguje ale vypadá to zajímavě
Nobodyknows
CHCI NA PC :D ale stejně pochybuju, že to rozjedu.
patrez
At uz nekdo udela ten iFruit na android, neni nake datum? :D hra totalni na xboxu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze