GTA: San Andreas v prosinci pro Android, iOS i Windows Phone

18

Pro všechny příznivce a milovníky známé herní série Grand Theft Auto máme žhavou novinku a dobrou zprávu v jednom. Rockstar Games totiž konečně oficiálně informovalo o vypuštění pokračování San Andreas pro mobilní telefony. Těšit se můžete na prosinec, v jehož průběhu se objeví pro většinu dnešních platforem.

Nepřehlédněte:

Všichni příznivci herní série Grand Theft Auto dostanou velice příjemný vánoční dárek v podobě pokračování předělávky pro mobilní telefony. Tentokrát se můžeme těšit na San Andreas. Pro všechny platformy by měla být hra dostupná již v průběhu prosince tohoto roku.

Grand Theft Auto: San Andreas a náhled tiskové zprávy

Ano, čtete správně - pro všechny mobilní platformy. GTA: San Andres se totiž dostane nejenom na displeje mobilních telefonů s operačním systémem Android a iOS, těšit se můžou také majitelé Windows Phone telefonů a majitelé Amazon Kindle tabletů. V tiskové prohlášení je však momentálně ''menší'' chyba - GTA San Andres by mělo být dostupné pro Windows Mobile a ne pro Windows Phone telefony. Samozřejmě se jedná pouze o překlep.

Rockstar Games slibuje, že si dalo záležet na zdokonalení a GTA: San Andreas opět ohromí skvělou grafikou včetně dynamického stínování a zpracováním. Podle prohlášení se bude jednat o nejlepší předělávku vůbec. Máme se tedy rozhodně na co těšit. Jakmile bude hra oficiálně dostupná, budeme vás samozřejmě informovat. Prozatím si můžete zkrátit čekání stažením některé z již dostupných předělávek série GTA.

Stáhnout Grand Theft Auto III

Google Play App Store

Stáhnout Grand Theft Auto: Vice City

Google Play App Store

Zdroje: thenextweb.com, rockstargames.com

Diskuze ke článku
630126
Já si počkám na GTA V :-D
Honza Michálek
Honza Michálek
Na San Andreas se moc těším, předchozí díly mě moc nezaujaly. Hlavně proto, že ke splnění některých misí je potřeba snad nadlidského výkonu a královské porce štěstí. Ovládání GTA na tabletu prostě není jednoduché. A nebo jsem noob, to je taky možnost :)
Michal
Moc se těším. Doufám, že bude první vikend akce a Rockstar nabídne SA zadarmo. :)
boo
Zrovna jsem se chtěl zeptat, jak se to bude ovládat na mobilu..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze