Fitbit přidal podporu pro Windows Phone 8.1

2

Není moc chytrého příslušenství, které by mělo vlastní aplikaci na platformě Windows Phone. To se nyní částečně mění a Fitbit konečně představil aplikaci právě pro systém Windows Phone 8.1. Fitbit je jedním z nejaktivnějších výrobců fitness pomůcek a určitě tak potěší mnoho uživatelů systému od Microsoftu.

Fitbit vyrábí fitness pomocníky, kteří spolupracují s vaším chytrým telefonem, a ten potom shromažďuje data z onoho pomocníka a vyhodnocuje je. Doteď však nebyla přítomná aplikace pro Windows Phone, což se nyní mění s příchodem Windows Phone 8.1 aplikace. Pro plné využití aplikace však budete potřebovat jak Windows Phone 8.1, tak i update Lumia Cyan.

Fitbit nabízí několik druhů fitness trackerů

Aplikace je schopná sledovat data v reálném čase, nasbíraná data a vytvářet z nich grafy a sledovat celkový vývoj vaší fyzické aktivity. V aplikaci je také velká databáze více jak 350 000 jídel a můžete tak pracovat nejenom s vaší fyzickou aktivitou, ale také vaším jídelníčkem. Aplikace by měla být dostupná v následujících dnech na Windows Phone Storu. Fitbit nabízí celou řadu různých fitness trackerů a stačí si tak vybrat.

Zdroje: nokiapoweruser.com, theverge.com, thenextweb.com