Cortana nyní může nahradit Google Now ve vašem Androidu

10

Ačkoli se Cortana stále oficiálně nedostala do obchodu Google Play, kde by byla volně ke stažení každému uživateli, hlásí další výraznou změnu. Nová verze aplikace (1.0.0.204) totiž umožňuje, aby nahradila Google Now.

Cortana Android

To znamená, že Cortana může na Android telefonech a tabletech nahradit integrovanou službu Google Now, kterou můžete vyvolat delším podržením tlačítka Home. Mějte však na paměti to, že ji stále nemůžete vyvolat heslem „Hey Cortana“, jak je to možné u Windows Phone. Není totiž tak silně zakořeněná do systému a s touto funkcionalitou se nedá počítat ani do budoucna.

Nejnovější verze Cortany pro Android umožňuje hlasové asistentce nahradit Google Now.

Microsoft stále nevyjasnil, kdy se Cortana dostane do obchodu Google Play, a stále tak platí předešlý slib „v několika příštích týdnech“. Pokud vás Cortana zajímá, doporučujeme náš dřívější článek.

Zdroje: microsoft-news.com, theverge.com

Diskuze ke článku
Danny
Nechápu proč MS to všechno dává i na Android. Takhle jen oslabuje svůj OS, a bere jeho výhody.
Edook
Mě jednoznačně nejvíc vyhovuje Hlasové ovládání Google Now.Rychlý,funkční, Český a bez nutnosti instalace další aplikace :))
ANO
Hehe, me microsoft bavi .... misto soudu se smartcard a podobne podrazy guglu, se jej rozhodl znicit zevnitr:o) Dobre oni!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze