Bentley Signature Touch: luxus vzešlý od Vertu a Bentley

9

Výrobce vysoce luxusních telefonů Vertu uzavřel partnerství s neméně luxusním výrobcem automobilů Bentley. Toto spojení dalo vzniknout speciální edici špičkového modelu Signature Touch pro Bentley, kde nechybí telecí kůže, kov, sklo či ručně vyšívané logo známé automobilky.

Úvodem si řekněme, že nejde o vyloženě nový model. Jeho historie sahá do letošního června, kdy Vertu představilo model Signature Touch. Ten se konečně dokázal vymanit z neduhů svých předchůdců a nabídl výbavu hodnou špičkového telefonu. Jen namátkou jmenujme 4,7palcový FullHD displej, procesor Snapdragon 800, 64GB interní paměť nebo 13megapixelový fotoaparát. Klíčový však byl stále vzhled a použité materiály.

TIP! Recenze Vertu Signature Touch – Ultimátní luxus a skvělá výbava

Vertu Bentley Signature Touch

Luxusní značka Vertu, která mimochodem dříve patřila Nokii, uzavřela partnerství s automobilkou Bentley. To samozřejmě není náhoda. Zatímco Vertu vyrábí telefony, jejichž cena dosahuje běžně několik set tisíc korun, Bentley zase vyrábí automobily, jejichž cena běžně stoupá k několik desítkám miliónů korun. Spojení dalo vzniknout speciální edici modelu Signature Touch pro Bentley. Půjde o omezenou sérii 2 000 kusů, které budou vyrobeny z kovu, skla a telecí kůže. Tu nalezneme nejen na těle telefonu, ale také na pouzdře. Vždy se také dočkáte ručně vyšívaného loga automobilky.

Zdroje: media.vertu.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
x
Za mě osobně, je toto vrchol nevkusu. Ten mobil se mi opravdu jeví jako vyloženě škaredý. Fuj.
Jano
cena? 200 000kc teda nad 7 000 eur, za lepší obal? Lebo je tam android. Takze ja by som chcel vidiet tych blbcov čo si to kupia.
Jano
Ale tak isto sa nájdu nejaký zbohatlíci čo neriešia cenu. Pokial by som ja prisiel nejakým sprivatizovaným podnikom za 1eur zo dna na den, jasne že by som si kúpil každý šmejd aby som mohol vyzerať cool pred smotankou. Pretoze pokial by som bol seriozny podnikatel a zacinal od nuly dobre by som zvazil ci potrebujem za taky smejd dat cez 7000eur. taketo mobili riesia fakt len zbohatlici a chudaci co sa chcu ukazat
Otázka
Nevíte jestli příde pozer?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze