Asus se snaží nalákat na CES 2014. Na co se můžeme těšit?

Veletrh spotřební elektroniky CES, který se jako obvykle koná v Las Vegas se kvapem blíží, a Asus se tak rozhodl pro menší formu propagace. Vypustil dvojici propagačních videí, na kterých v náznacích upozorňuje na připravované novinky. Co byste řekli na tablet se dvěma operačními systémy nebo na různorodost úhlopříček připravovaných smartphonů?

Nepřehlédněte:

Asus
Asus láká na CES 2014, na co se můžeme těšit?

Na prvním videu můžeme vidět Sochu svobody držící desku, která problikává dvěma barvami - modrou a zelenou. To by mohlo znázorňovat tablet se dvěma operačními systémy, pochopitelně s Windows 8 a Androidem (lze předpokládat verzi 4.4 KitKat). Pro Asus není takový počin žádnou novinkou, kupříkladu takový Asus Transformer Book Trio s Windows 8 a Androidem 4.2.2 se už prodává také v České republice.

Na druhém videu se ocitneme na ulice tchaiwanské metropole Taipei. Tam začnou z nebe padat míčky, na kterých vidíme hned několik číslic, konkrétně 4, 5 a 6. To svádí k velikostem úhlopříček připravovaných smartphonům, je tedy dobré vědět, že Asus nezapomněl také na telefony s menší úhlopříčkou, což ocení všichni, pro které jsou tabletofony stále ještě nemyslitelné.

Napadá vás jiné vysvětlení daných propagačních videí? A co byste si nejvíce přáli vy, aby Asus na CESu 2014 představil? Podělte se s námi o vaše názory v diskuzi pod článkem.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze