Chystá Samsung zařízení ve stylu Asus PadFone?

5

Zdá se, že se Samsung inspiruje u Asusu a jeho hybridního konceptu PadFone, který tvoří výkonný smartphone a dock v podobě tabletu, do kterého se telefon zasune a tím tablet oživí. Kromě patentu na zařízení Galaxy Hit, které má tímto způsobem fungovat, to naznačují i uniklé výsledky benchmarků.

Jediným rozdílem, mezi řadou PadFone a zařízením, na které Samsung už v červenci získal patent, je přitom ve tvaru smartphonu, který se v tomto případě v horní části rozšiřuje do podoby písmene "T".

Mnohem průkaznějším vodítkem, že se ve vývojovém oddělení Samsungu něco chystá jsou v benchmarky zařízení s kódovým označením SM-G900. Zatímco v AnTuTu se SM-G900F ukázalo s rozlišení displeje 1080 × 1920 pixelů (FullHD), v benchmarku GFX mělo SM-G900S rozlišení displeje 1440 × 2560 pixelů (2K). To by naznačovalo, že menší rozlišení by patřilo smartphonu a vyšší pak jeho tabletovému docku.

TIP: Asus new PadFone Infinity: mírná evoluce, vyšší výkon

Je však docela dobře možné, že vše je ve skutečnosti jinak. Některé spekulace považují SM-G900 za připravovaný model Galaxy G5. Mohlo by se tak jednat o různé prototypy téhož modelu, u kterých Samsung experimentuje s různými parametry, a který se nakonec objeví v několika verzích pro různé trhy. O něco moudřejší jistě budeme po CES 2014.

Zdroje: phonearena.com, kopengalaxys5.nl

Diskuze ke článku
Stichon
Otázka je spíš, co samsung nechystá.. :)
Papír
Tady to máte , a pak že Samsung nekopíruje ...
sgs2
Ty vo.. zase tu rozpoutejte debatu kdo co od koho kopíruje, jeďte do činy a zkuste tam s někým na tohle téma debatovat , pravděpodobně ale dostanete nejspíše na držku ;-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze