Apple Music pro Android se blíží, unikají screenshoty

7

Hudební služba Apple Music má za sebou již start na domácí platformě iOS, kde ke spokojenosti Applu roste uživatelská základna. Její potenciál na rozšíření má šanci zvednout i příchod verze pro Android. Její podoba se nám nyní odhaluje.

Apple službu Apple Music spustil v závěru června, avšak dle očekávání pouze na své platformě iOS. Po čtvrt roce už jsou také známa první čísla, která Apple těší, neboť základna platících uživatelů se rozrostla na 6,5 miliónů. Při představení své služby Apple dodal, že plánuje také verzi pro systém Android a že má dorazit v průběhu podzimu. Jinými slovy, dočkat se ji můžeme doslova každým dnem. Nyní unikají první screenshoty, které ukazují, jak bude verze pro Android velmi pravděpodobně vypadat.

K dispozici budou všechny možnosti, které můžete znát z verze pro iOS. Nebude chybět rádio Beats 1, playlisty nebo sociální síť Connect. Apple ve verzi pro Android vsadí na oblíbené hamburger menu, které budete moci zobrazit tahem prstu z levého okraje displeje. Kdy se aplikace dočkáme však v tuto chvíli ještě známo není.

Zdroje: mobilegeeks.de, fonearena.com

Diskuze ke článku
Michal Lipert
Michal Lipert
A on by to opravdu byl někdo ochotný používat?
Zdeněk
A teď mi proboha řekněte jakou má spotify výhosu oproti google play?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze