V Česku startuje Apple Music, zaplatíte 165 korun měšíčně

5

Americká společnost Apple vkročila na těžké hudební pole vedle dlouhodobých hráčů jako je Google Music, Spotify, nebo Rdio se svým Apple Music. Pro všechny potenciální uživatelé máme dobrou zprávu. Předplatné stojí pouze 165 Kč měsíčně a služba funguje i v Česku. Apple Music si navíc můžete vyzkoušet na 3 měsíce zdarma.

Boj o hudební průmysl dostává nový nádech. Po představení prvního iPodu a aplikace iTunes zde Apple zcela kraloval. Jenže doba se mění a velký boom nastal s příchodem streamovacích služeb jako je Spotify, Rdio nebo Google Music na náš trh. Apple si chce kus koláče ukrojit opět pro sebe a dnes oficiálně spustil svojí streamovací službu s názvem Apple Music.

Apple Musi Screen

Pro všechny potenciální zákazníky máme dobrou zprávu. Ačkoliv se spekulovalo, že cena na našem trhu bude okolo 10 dolarů (244 Kč), tak Apple nakonec udělal krok stranou a s cenou šel výrazně níže. Finální cena pro Evropu je 5,99 euro pro jednotlivce (165 Kč) a 8,99 euro (245 Kč) pro rodinné předplatné. Službu si můžete vyzkoušet na tři měsíce zdarma, i pro aktivaci této nabídky si ale musíte nejdříve upsat a zvolit tarif, na který přejdete automaticky po vypršení tříměsíčního období.

Tímto je Apple Music oficiálně dostupné i v České republice. Na iOS ho najdete v aplikaci Hudba, která prošla redesignem a kromě Apple Music zde naleznete i rádio Beats 1, které bylo spuštěno dnes v 18:00 našeho času.

Diskuze ke článku
Irbe
To nechci,je to moc levne :D
Lukáš
Není k tomu potřeba iOS8.4 beta? Jinak současně Apple zavede i rádoby sociální síť Connect kde se mohou umělci dělit o své exluzivní materiály. Z pohledu člověka co podobné služby už nějaký pátek používá se Apple opět snaží dohnat ostatní, jediné plus je to, že ustoupil ze svých móresů a služba bude dostupná pro android i pc, pravděpodobně si tak nevěří a potřebuje čísla kterými se bude snažit všechny oblbnout.
Marek Smékal
Marek Smékal
Ta služba mě nepřesvědčila abych přestal používat spotify... Na radiu Beats 1 hrajou samé sračky a hlavně nikdo neví co bude za 5 let, třeba nebudu mít iOS zařízení a všechny me playlisty budou tedy k ničemu. Spotify je multiplatformní :) A v tom vidim nejvetsi vyhodu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze