Nadšenci sestavili z dílů iPhone 6: jaký bude? (aktualizováno)

24

Představení nového iPhonu provází obvykle stav hraničící s hysterií, kde se všude možně na webu objevují obrázky, jak bude nové zařízení vypadat. Tentokrát se ale zašlo ještě dál a byl vyroben prototyp, který se zdá být alespoň částečně funkční.

Podívejme se prvně na fotky částí, které mají být údajně použity při výrobě nového iPhonu. Z obrázků se dá usoudit to, že obrazovka se v poměru k velikosti čelní strany zvětšila, rámečky by dokonce mohly být ty nejtenčí, jaké kdy Apple vyrobil. Jiné bude tlačítko home, naopak na zádech moc změn nenajdeme. Logo Apple na zádech by mělo zároveň fungovat pro přenos signálu NFC, které by podle všeho měl nový iPhone podporovat.

Bude se z takovýchto částí vyrábět další iPhone?

Dvojice známá jako Feld & Volk však šla ještě dál a nespokojila se s pouhým fotografováním uniknuvších částí. Dali je všechny dohromady a nejenom to – dali si i práci s oživeném celého přístroje. Jejich práci je nutné brát s rezervou, ale přesto je to asi nejkonkrétnější představa, jak by mohl iPhone 6 vypadat.

Původní obsah z 11. 6. 2014

Jimmy Lin je tchajwanský herec, zpěvák a také závodník. Nezmiňuje se, kde konkrétně k tomuto kousku přišel, ale jeho odhalení mají jistou váhu. Minulý rok totiž podobným způsobem předvedl ještě neohlášený Apple iPhone 5c.

Jimmy Lin a údajný iPhone 6. Bude takto skutečně vypadat?

A jaké jsou jeho první dojmy? Displej bude mít skutečně úhlopříčku 4,7 palce, jak se proslýchalo. Aby se výška zařízení nějakým způsobem kompenzovala, hlavní vypínač se přestěhoval na pravou stranu. Zaoblené okraje napomáhají držení, ale hliníkový povrch může být za určitých okolností kluzký.

A co ostatního se o šestém iPhonu šušká?

Zdroje: weibo.com, slashgear.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
Maroš
O rozlíšení sa nedozvedáme nič?
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
3D tlačiarne fičia... Dnes už tieto obrázky majú nulovú výpovednú hodnotu. Takéto prototypy si už môže vytlačiť "skoro" každý.
Vendel
Jak už jsem psal jinde, všímám si, že na těch uniklých fotkách maket a kdo ví čeho všeho je vždy blesk ve tvaru jak u iP5, že by opustili ten svůj truetone blesk či jak se to jmenuje? Nebo ho jen zakulatí? (pokud teda úniky nejsou liché)
Lukáš
Asi jako všechny takovéto uniky kde je sice něco co se podobá iphonu, ale opět ani zde není na zádech nic jiného než jablko, což jak víme je na normálních iphonech jinak.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze