Spekulace: iPhone 6 nabídne 4,7palcový displej a tenké tělo

21

Apple jako vždy dopředu neuvolní žádné informace a čím více se blíží oficiální představení nové generace iPhonu s pořadovým číslem 6 (která by ale také mohla nést název Air), tím více se spekuluje. Ty poslední hovoří o velice tenkém profilu, 8 Mpx fotoparátu a 4,7 palcovém displeji.

Nepřehlédněte:

Spekulace o předpokládané výbavě nové generace iPhonu pocházejí, jak jinak, z Číny. V dnešní době, kdy jsme zvyklí na mnohem vyšší počet megapixelů to vypadá, že iPhone Air podobnou ''soutěž'' hrát nebude. Současná vlajková loď, iPhone 5s, má taktéž fotoaparát s rozlišením 8Mpx, je tedy jasné, že pokud jsou informace pravdivé, bude se Apple soustředit především na kvalitu a optimalizaci výsledných snímků, což je ze zkušeností mnohem lepší cesta než neustálé zvyšování počtu megapixelů, tedy samotné velikosti snímků.

iPhone Air by měl být tenký 6 milimetrů

Dalším zajímavým prvkem by měla být tloušťka samotného telefonu, ta by se totiž měla zastavit na 6 milimetrech, což je už jenom těžko představitelná hodnota. Nový iPhone by však měl narůst po všech stránkách, a to především díky většímu, 4,7palcovému displeji. Celkově by se měla také zvýšit hmotnost zařízení.

Zachován by měl zůstat také stejný poměr stran, na jaký jsme u telefonů Apple od páté generace zvyklí a kovové zpracování je také už téměř jistotou. Dříve se také objevily informace o připravovaném tabletofonu od Apple, jehož úhlopříčka by měla dosáhnout hodnoty 5,7 palce, to se ovšem jeví jako ještě více nereálné.

Co byste řekli vy na iPhone Air se 4,7 palcovým displejem? Je podle vás na čase, aby Apple úhlopříčkou ''konkuroval'' ostatním mobilním výrobcům, nebo je momentální 4palcová úhlopříčka dostatečně velká pro pohodlné ovládání?

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
Maroš
Ak by sa mal navýšiť displej, tak na 4,3, maximálne 4,5. 4,7 mi pripadá ako príliš veľký skok
Michal
Upřímně doufám, že Apple úhlopříčku zvyšovat nebude a zůstane u, pro mě dostačujících, 4 palcích.
Jiri
Naopak doufam i ve vetsi navyseni, prave kvuli uhlopricce jsem po letech vymenil iPhone za lg g2
Jarda
Budte v klidu, kym Apple nevyda studii o nove idealni uhlopricce, urcite se nic zvysovat nebude.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze