Angry Birds Rio: konečně ke stažení i pro Windows Phone 8

9

Platforma Windows Phone je nechvalně známá kromě pomalého růstu svého tržního podílu také tím, že se známé aplikace pro ni psané objevují s velkým opožděním oproti konkurenčním OS. Stejný případ platí i pro známé Angry Birds Rio. Jak ale praví přísloví: „Lepší pozdě, než-li vůbec.“

Odvozeninu klasických Angry Birds, která se odehrává v Brazilském Rio De Janeiru určitě znáte. Děj hry je z části založený na kresléném filmu Rio z roku 2011. Z obyčejných poklidných ptáčků se stali naštvaní kvůli únosu. Všichni ptáci se dostanou se do obrovského "skladiště“, a malé skupince těch nejbojovnějších se podaří dostat se ven z klece. Úkolem v této verzi je nejprve zachránit všechny ostatní unesené ptáky z jejich klecí, poté ptáci opustí Rio a vydají se do džungle, kde se snaží najít svého únosce a pomstít se mu.

Tip! Angry Birds Friends vycházejí konečně také pro Android a iOS

Angry Birds Rio se tedy konečně s velkým zpožděním (pro Android a iOS hra vyšla v březnu roku 2011) dostávají i na Windows Phone. Přidá se k variantám Angry Birds, Angry Birds Star Wars a Angry Birds Seasons, které již pro Windows Phone nějaký ten pátek dostupné jsou. Stáhnout si ji mohou všichni majitelé smartphonů s verzí Windows Phone 8. Hra nabídne 210 standardních úrovní + 40 bonusových. Cena je 0,99 dolaru, tedy asi 20 korun.

Stáhnout Angry Birds Rio

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Jirka
První věta jak vystřižená z nechvalně známé, těžce anti-WP8 zaměřené mobilmanie.cz... Navíc vzhledem k článku z dnešních 10hod nevyznívá úplně aktuálně ("Třetí pozici pro sebe urval Windows Phone od Microsoftu, který je zároveň nejrychleji rostoucím systémem."). Chápu že nemusí mít každý WP v lásce, ale na odborném webu bych čekal alespoň elementární objektivitu...
Pavel
A pro starší verzi WP 7.8 hra již asi opět nevyjde jako spousta dalších, jsem sice stále velkým fanouškem WP ale mím dalším telefonem bude iphone nikoliv lumia jelikož tam se mi nemůže stát že bych na rok starém telefonu nemohl mít nějakou novou nenáročnou hru nebo aplikaci která je jen pro jinou verzi OS.
doro
tenhle amatersky blod vubec tomu nerozumi a moderatori to nejsou jsou to jen kluci amatersky co neumi nic :D
GraVeGun
133% mezikvartální nárust se vám zdá málo ???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze