Angry Birds Friends vycházejí konečně také pro Android a iOS

4

Slavné finské studio Rovio už před časem slíbilo, že brzy uvede svou hru Angry Birds Friends i ve verzi pro chytré mobilní telefony. Ten čas právě nastal a naštvané ptáky v sociálním stylu můžou stahovat všichni majitelé zařízení s Androidem a iOS.

Angry Birds Friends je jedna z mála verzí hry, která původně nebyla stvořena pro chytrá mobilní zařízení ale pro desktop. Pokud tuto variantu neznáte pak vězte, že se jedná o souhrn klasických levelů, ve kterých pomocí různých druhů ptáků ničíte nepřátele – zlá zelená prasátka. Rozdíl spočívá v sociálním rozměru. Hra se totiž odehrává ve spojení s Facebookem a můžete se v ní pomocí systému žebříčků a turnajů porovnávat se svými přáteli.

Tip: přečtete si také článek - Angry Birds je až do 15. května pro Windows Phone zdarma

Na desktopu si již hra za necelý rok od spuštění podle statistik autorské společnosti Rovio získala více než 60 milionů příznivců. Vydání verze pro mobilní zařízení je tedy jen dalším logickým krokem na cestě za dalším úspěchem, kterých má relativně mladá skandinávská firma ve své historii již opravdu pěknou sbírku.

Jak se uvádí na oficiálním blogu Rovio, budou pořádány vždy týdenní turnaje. Začít by se mělo od pondělí 6. května. Hru si můžete zdarma stáhnout pro Android a iOS pomocí bannerů níže.

Stáhnout Angry Birds Friends

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: rovio.com

Diskuze ke článku
paia
Předpokládám, že když atlas hub nepěstuju, tak hra fungovat nebude...
clot
Jak to zavání facebookem tak ruce pryč! Děkuji nechci !
karel
ať si to strčí do řiti i s celým FB. :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze