Známe podobu loga Microsoft Lumia, první telefony dorazí již brzy

32

Definitivně zamávejme spojení Nokia Lumia, které se stává historií. Nově půjde o telefony Microsoft Lumia. Na oficiálním blogu se nyní objevily grafické podoby nové značky a také informace o prvních modelech.

Nové logo

Již před pár dny jsme vás informovali, že značka Nokia Lumia končí a zavádí se nová s označením Microsot Lumia. Dnes již víme, jak bude vypadat grafické ztvárnění na budoucích telefonech. Microsoft na svém blogu zveřejnil hned dvojici fotografií. Jak tedy můžeme vidět, nápis Microsoft se objeví na klasickém místě nad displejem.

Nové telefony

Prozatím všechny Lumie nesou logo Nokia. To se však již změní a na dalších modelech bychom logo Nokia již neměli najít. Potěší, že nových telefonů Microsoft Lumia bychom se měli dočkat údajně velmi brzy.

Zmizí Nokia úplně?

Ze světa mobilních telefonů však značka Nokia úplně nezmizí. Microsoft totiž plánuje nadále vyrábět základní telefony nejnižších řad, které využívají prostředí Series 30. Jde tedy například o současnou Nokii 130.

Levné Nokie Series 30 (například model 130) budou pod značkou Nokia pokračovat

Zdroje: conversations.nokia.com

Diskuze ke článku
Id*oti
mne logo Microsoft namisto Nokie vubec nevadi. Microsoft dela kvalitni a povedeny HW - klavesnice, mysi, Xbone, ! Microsoft Surface - nikomu to nevadi !, tak proc by melo vadit Microsoft Lumia ? Nokia je Nokia co si budem nalhavat, ale Microsoft tomu vubec nijak neuskodi

Vim, ze ted je strasne cool hatovat Micosoft, ale naprosto bezduvodne.
Honza
Lidi proboha nemagořte, ano taky mi Microsoft Lumia moc není po chuti, ale není to snad ve finále jedno? Nezáleží spíš na tom, jak kvalitní telefony a kvalitní OS budou produkovat? Doufám, že je mezi námi víc těch, co si kupují founy spíš na základě HW a SW, než na tom, jaký odznáček nebo nápis nesou...
dudkod
Čo tu stale lamentujete nad názvom
viac ma zaujimajú tie nové pripravované telefóny hlavne či bude nástupca lumie 1020 :-D
myzu
No mne sa teda logo Nokia pacilo viac...Ale asi je ro len nezvyk.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze