Zamávejte Nokii, mění se na Microsoft Lumia

14

Už jen hodiny zbývají do odhalení smartphonů Lumia, které už neponesou logo Nokie, nýbrž Microsoftu. Že je tato změna definitivní nás přesvědčuje i hromadné přejmenovávání na sociálních sítích, které se rovněž týká mnoha doplňkových služeb. Kromě představení nových telefonů je tak okolo Nokie, respektive Microsoftu rušno na všech frontách.

Začněme třeba na Facebooku. Stránka Nokie sice slibuje, že pro nás bude fungovat i do budoucna, několik posledních příspěvků však odkazuje na stránku Microsoft Lumia. Totéž můžeme říci i o další sociální síti, o Twitteru.

Microsoft Lumia

Nejde jen hlavní informační stránky společnosti, Nokia provozovala mnoho podpůrných služeb, které rebrandingem projdou také. Pokud jste tedy využívali například kanál Lumia Conversations (@nokconv), měli byste přejít na @Lumia, kam se od nynějška přestěhují tipy a triky pro tato mobilní zařízení. Stejně tak se mění @NokiaHelps na @LumiaHelp.

Stranou nezůstalo ani YouTube, kde už vznikl nový kanál, který bude patřit Lumiím v podání Microsoftu. Zatím je na něm jen jeden krátký teaser, který poutá na zítřejší představování.

TIP! Pro hlubší pochopení problému přerodu Nokie na Microsoft Lumia doporučujeme následující články:

TIP! Jaké přístroje by mohly být představeny pod značkou Microsoft Lumia? Odpověď hledejte zde:

Zdroje: nokiapoweruser.com, lumiaconversations.microsoft.com

Diskuze ke článku
Radio
Jsem rád, že jsem si minulý týden pořídil po L820 skvělou L925, jakožto jednu z posledních high-end Nokií před prodejem divize Microsoftu. Snad vydrží co nejdéle, ale také doufám v to, že až si člověk na změnu značky zvykne, nostalgie skončí a Microsoft bude dělat kvalitní konkurenceschopné přístroje, rád si nějaký koupím. WP chci zůstat věrný, dokud Nokia zase s něčím nepříjde. :-)
doufám že ms bude vyrábět dobré telefony, wp je výborný systém, nechtělo by se mi vracel k androidu, ale to nehrozí...
Rada
omluvam, se ale moc s v tom nevyznam. Neporadite mi prosim nejaky dobry tablet (mobilni pisatko, fotitko, sbiratko dat, odepisovatko emailu, ) s Win 8/8.1 (Android ani iPad nechci) 10". rekneme do 13 tis? Jako nahradu za ultrabook na cesty. . Aby to melo digitizer, nema nedo nejakou zkusenost? Diky

Zatim u mne vitezi Lenovo thinkpad tablet 2 ...
Matěj Adámek
Matěj Adámek
Všude hledám, ale nemůžu najít v kolik hodin (našeho času) bude představení nových lumii, nevíte někdo? Hlavně vy z mobilenetu???? Dekuji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze