Xiaomi Mi5 se údajně ukáže až koncem roku 2015

2

Čínské Xiaomi, které se během pár let vyhouplo mezi největší výrobců smartphonů na světě, představuje své klíčové modely většinou mimo hlavní světové veletrhy. Nejinak tomu bude u případné vlajkové lodi, která nakonec údajně dorazí později, než se čekalo.

Budoucí vlajková loď Xiaomi zřejmě ponese označení Mi5. Pokud vládnete opravdu perfektní pamětí, možná si vzpomenete, že jsme o modelu Mi5 již jednou spekulovali. Informace z přelomu roku se však ukázaly jako chybné, neboť se týkaly v lednu představeného modelu MiNote, který jsme pro vás již také otestovali.

Nástupce výše zobrazených modelů dorazí zřejmě až během podzimu

Stále aktuální vlajková loď Mi4, se začala prodávat v červenci loňského roku a dle nepsaných pravidel bychom se v horizontu několika málo měsíců měli dočkat nástupce. Server Gizchina nicméně přinesl informaci, že novou vlajkovou loď Xiaomi představí až v posledním čtvrtletí. Spekuluje se o tom, že by budoucí model neměl disponovat nijak větším displejem, aby nekonkuroval větším modelům MiNote a MiNote Pro. Tím pádem očekáváme opět 5palcový displej.

Pozdější uvedení nástupce lze vyčíst i ze slov CEO společnosti Lei Juna, který nedávno uveřejnil fotografii zachycující mnoho prototypů starších modelů. Dodal k ní, že Xiaomi vždy připraví 5 až 6 prototypů, než vypustí a představí finální verzi nového modelu.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Milan Kutaj
Milan Kutaj
To úplne stačí. Aspoň budú mať čas sa inšpirovať u viacerých výrobcov, ktorí predstavia svoje telefóny skôr :P
Dan
Pro letošní rok byla vlajková loď už představena, tedy MiNote Pro, takže pochybuji, že Mi5 bude mít stejné parametry, tedy vyšší a pokud ano, pak to bude model pro rok 2016, což taky napovídá jeho představení ve 4Q...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze