Windows Phone vám nyní prozradí, kolik dat jste ušetřili

2

Nová verze systému Windows Phone přinesla mnoho novinek, mezi kterými figuruje i Data Sense neboli Úspora inteligentních dat, funkce umožňující ušetřit cenné megabajty vašeho FUP limitu při brouzdání na internetu. Abyste věděli, kolik přesně jste vlastně ušetřili, vydává Microsoft novou aplikaci s názvem IE Data Savings.

Pokud už na svém telefonu máte nejnovější systém Windows Phone 8.1, určitě využíváte funkce Data Sense, která vám při prohlížení internetu šetří data například blokací nepotřebných reklam. Pokud jste si ale kladli otázku, kolik jste vlastně ušetřili, nyní jako odpověď přichází nová aplikace s názvem IE Data Savings.

Screeny aplikace

Ta funguje na jednoduchém principu, a sice ukazuje množství ušetřených dat pomocí grafu i přesných čísel. Aplikace umožňuje rozdělení na dnešek, uplynulý týden, měsíc nebo půl roku. Můžete se tak přesvědčit, zda Data Sense opravdu funguje. Nejdříve ji ale musíte aktivovat, v opačném případě neušetříte ani kilobajt. Pro nastavení Úspory dat jděte do nastavení prohlížeče a dále na Úsporu Inteligentních dat. Zde můžete funkci vypnout, nebo nastavit standardní, vysoké či automatické šetření.

Stáhnout IE Data Savings

Zdroje: wmpoweruser.com, nokiapoweruser.com

Diskuze ke článku
sinix
Nejsou to náhodou ušetřená data pouze pro Internet Explorer ?
Xaver
Už vám ale nezobrazí, kolik jste provolali, telefon..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze