Windows 10 už běží na více než 75 milionech zařízení

23

Od startu Windows 10 už uběhlo pár týdnu a Microsoft se nezapomněl pochlubit, kolik zařízení již vlastní nový systém. Start se Microsoftu jistě vydařil a v tomto tempu zlehka pokračuje dál. Podaří se nakonec Microsoftu protlačit Windows 10 na miliardu zařízení během dvou let?

Viceprezident skupiny pro Windows a zařízení Yusuf Mehdi se na svém Twitteru pochlubil, jak pokračuje šíření nového operačního systému Windows 10 a rozhodně je se s čím chlubit. Před pár dny se ještě počet zařízení s novým operačním systémem pohyboval okolo 53 milionů, nyní je to už více než 75 milionů zařízení s Windows 10.

Rozhodně je dost zajímavé sledovat samotný vývoj šíření Windows 10. Microsoft má totiž již od začátku velikou vizi, ve které vidí Windows 10 na miliardě zařízení, a to už za jeden, až dva roky. Co myslíte vy? Podaří se mu to?

Zdroje: microsoft-news.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Nightmare
Tak ja som presiel na noťase zo 7 na 10 a musim povedat ze vsetko ide zatial pekne plynule ALE az na jednu vec...na 7 mi vydrzala bateria oooomnoho viac a teraz na 10 mi vydrzi ani nie 2hodiny cele...
Suby
Jeste at aopravi ten zasekavajici se kurzoz...
neo taa
neo taa
Je to asi spíš neúspěch, protože když se MŠrot chlubí s čísly, tak to znamená že se blíží krize. A chtějí to překonat mediální masáží, která jak patrno probíhá už několik měsíců.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze