Windows 10 Mobile možná dorazí až v listopadu

25

Dnes se začaly šířit Windows 10, avšak pouze pro počítače a notebooky. Majitelé mobilních telefonů na verzi Mobile i nadále čekají a poslední spekulace naznačují, že se čekání rozhodně ke konci neblíží.

Po necelém roce jsou Windows 10 ve finální podobě a pokud máte vhodný počítač či notebook, můžete možná již dnes začít aktualizovat. Pokud nevíte jak na to, zkuste náš přehledný návod na aktualizaci. Po počítačích se však pozornost logicky upne směrem k mobilním telefonům, které dostanou v podstatě stejný systém, jen upravený pro využití na displejích mobilních telefonů. Microsoft Windows 10 Mobile již připravuje a testuje. Důkazem budiž pravidelné vydávání nových buildů, které pro vás také testujeme. Oficiální informace o dostupnosti verze pro telefony však stále chybí.

TIP! Den D nadešel. Přicházejí nové Windows 10 a jsou zdarma

Windows 10 Mobile Build 10149

Doposud se zdálo, že jejich premiéra proběhne na přelomu léta a podzimu, spekulovalo se o září či říjnu. Nyní však přichází poměrně špatná zpráva od Anthony Doherta z Microsoftu, který v rozhovoru pro iAfrica.com uvedl, že by Windows 10 Mobile měly dorazit přibližně v listopadu. To je podstatně později, než se doposud předpokládalo. Ve hře je nicméně možnost, že termín je platný pro Afriku a Evropa se Severní Amerikou se dočkají dříve.

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Sip
Aha, tak to asi nebude jeden systém pro všechny že , to by jinak šlo vydat hned. Ale u mobilní verze to musejí ještě podstatně osekat , zablokovat všechno a tak . Ať jde někam MS s tímhle už, jako čest téhle firmě za minulost, ale teď by to měla radši zabalit.
Jirka
Pokud to chápu správně, posunulo by se tím i vydání nových Lumií?
satai
Nechci říkat, že už jsem to před časem říkal...
Motorka
Uplne teoreticky, kdyby to MS zabalil, skoncil, prestal existovat, co by si tahle paka nasla? A kdyby to, stejne teoreticky, zabalil i Apple, co pak? To by tihle pubertaci zacali kastovat Android? Jediny spravny je v Nexusech, ostatni je shit a brzy skonci;))?
To obdobi, kdy vyrostou z onanie, ale jeste nemaji poneti o skutecnem zivote musi byt fakt peklo;), jeste ze maji toho zeleneho robutka;))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze